deadlock7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Σήμερα αγόρασα την κάρτα τηλεόρασης AVerTV Hybrid+FM Volar κι επειδή είδα γενικότερο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό είπα να κάνω μια πρόχειρη παρουσίαση. Είχα την Aimslab VHX 98 (bt848) γι'αρκετά χρόνια και μπορώ να πώ οτι ήταν άψογη σε ποιότητα.Άκουγα κατά καιρούς προβλήματα γι'αρκετούς δέκτες τηλεόρασης και ποτέ δεν έκανα το βήμα ν'αγοράσω κάποια καινούρια.Η απόφαση πάρθηκε λόγω ότι η προηγούμενη χάλασε όπως φαίνεται κι έτσι έψαξα για ένα tuner με σύγχρονα χαρακτηριστικά,πχ dvb-t+analog+fm χωρίς πολλά καλώδια.Η συγκεκριμένη με καλύπτει πιστεύω. Ας δούμε κατ'αρχήν τί περιέχει το κουτί με μερικές φωτογραφίες.. Εδώ βλέπουμε την συσκευασία.Σαφώς δεν εντυπωσιάζει το μέγεθός της,αλλά δε νομίζω οτι ενδιαφέρει κάποιον! Μια πρώτη ματιά του τί περιέχει και νομίζω οτι παρά το μέγεθος,τα εξαρτήματα που συνοδεύουν το tv tuner επαρκούν!Υπάρχει χοντρή μόνωση,ώστε να είμαστε σίγουροι οτι είναι ασφαλές το περιεχόμενο. Όπως θα δούμε και στο επίσημο site,αλλά και στο Manual περίεχονται τα εξής: AVerTV Hybrid+FM Volar FM Radio Antenna Installation CD S-Video / Composite 2 in 1 Cable Quick Installation Guide MMCX to RF Cable USB Cable Remote Control (batteries included) Το λειτουργικό που δοκιμάστηκε είναι Windows Vista Ultimate 64bit.Η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα και το συνοδευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί την κάρτα φαίνεται αρκετά καλό (παρ'όλα αυτά προτιμώ ακόμη το dscaler).H κεραία που έχει αρκεί για να πιάνω τα αναλογικά κανάλια αρκετά καλά,όπως επίσης τα ψηφιακά και το ράδιο. Επειδή δεν έχω δουλέψει ακόμη πολύ την κάρτα δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη,αλλά προς το παρόν δείχνει τέλεια.Για όποια προβλήματα στο μέλλον θα ενημερώσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 αντε μεγειες και καλοδουλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 αντε με γεια!πο ρε φιλε μου τι πραμα εχει μεσα στο κουτι!καλωδια,drivers τηλεχειριστήρια τα παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Το τηλεχειριστήριο δε μου δουλεύει,αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να το δοκιμάσω.Τις επόμενες μέρες θα βγάλω άκρη.Ίσως φταίνε κι οι drivers για Vista 64bit..θα δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haz92 Νοέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 ρε παιδιά κανεις p να ξέρει p μπορώ να βρω την Αβέρτο Hybrid "βολαρ" ΗΧ(προς αγορά εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.