Jump to content

Μεγάλη καθυστέρηση στο Turn Off των Windows

mictop

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά και χαρά.

Εχω το παρακάτω πρόβλημα και παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί να μου δώσει λύση.

Όταν έρθει η ώρα να κλείσω τον υπολογιστή μου και από τη στιγμή που πατάω Start-Turn Off Computer, το παράθυρο με τα Stand By - Turn off - Restart εμφανίζεται μετά από τρία (3) λεπτά και θέλει και άλλα τρία (3) λεπτά περίπου ώσπου να κλείσει ο υπολογιστής. Αυτό το πρόβλημα άρχισε τελευταία και πριν να κάνω format πιθανόν να υπάρχει κάποια άλλη λύση του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Αναρωτιεμαι μηπως εχεις τιποτα περιεργα services να τρεχουν στο background.

Αυτη τη συμπεριφορα την ειχε αμεσως μετα το format χωρις να περασεις προγραμματα και εφαρμογες?

Κατεβασε κάποιο πρόγραμμα που ειδικεύεται στο να ελέγχει τα services που τρέχουν. Κάποιο απο αυτά σε καθυστερει..... Μια άλλη λύση είναι να κάνεις manual shut down σε ασχετα services ένα κάθε φορά και μετα shutdown να δεις αν θα κλεισει κάποιο γρήγορα.

Μπορείς να γλιτώσεις το φορματ αν κάνεις επίσης reinstall ta windows όπου θα σου επαναφέρει χαμένα dll και services χωρίς να χάσεις τίποτα. Επίσης τσέκαρε για τίποτα trojan και ιούς , έχουν αυτήν την συμπεριφορά...

Αναρωτιεμαι μηπως εχεις τιποτα περιεργα services να τρεχουν στο background.

Αυτη τη συμπεριφορα την ειχε αμεσως μετα το format χωρις να περασεις προγραμματα και εφαρμογες?

Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Δεν έκανα φορμάτ. Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει λύσει ή θα καταφύγω στο φορμάτ.

Ευχαριστώ

Κατεβασε κάποιο πρόγραμμα που ειδικεύεται στο να ελέγχει τα services που τρέχουν. Κάποιο απο αυτά σε καθυστερει..... Μια άλλη λύση είναι να κάνεις manual shut down σε ασχετα services ένα κάθε φορά και μετα shutdown να δεις αν θα κλεισει κάποιο γρήγορα.

Μπορείς να γλιτώσεις το φορματ αν κάνεις επίσης reinstall ta windows όπου θα σου επαναφέρει χαμένα dll και services χωρίς να χάσεις τίποτα. Επίσης τσέκαρε για τίποτα trojan και ιούς , έχουν αυτήν την συμπεριφορά...

Σε ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω κι αυτά που μου προτείνεις. Να κάνω reinstall ή repair τα Windows ;

Ανάλογα το τι θες εσύ φιλε μου...με το repair δεδομένα δεν χάνεις...αλλα άμα είσαι ok με backup και δεν σ είναι κόπος να στήσεις το μηχάνημα σου πάλι ega θα σου πρότεινα να κάνω install πάλι τα windows...

Reinstall ή repair το ίδιο είναι.... ή τουλάχιστον εγώ αυτό εννοω αλλιώς θα σου έλεγα install απο την αρχη...

Reinstall ή repair το ίδιο είναι.... ή τουλάχιστον εγώ αυτό εννοω αλλιώς θα σου έλεγα install απο την αρχη...

greek reinstall εννοεί τα κάνει install και με τον ορο repair απλά να το πατήσει από πάνω για τυχόν σφάλματα k.l.p...E ναι install όπως είπα και εγώ πριν...πιο σίγουρο απλά άμα δεν έχει backup η χρόνο είναι το πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.