Dj_SS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Σε ένα παλιό post είδα αυτό:''Επίσης το spdif το βάζεις στο powerdvd! Δοκιμάστε το. ΜΟΝΟ ΈΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΟΙ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΣΤΟ AUDIO CONSOLE.'' Εγώ τώρα ασχολούμαι με 7.1 έχω τρελα με το stereo ήχο... Λοιπόν έχω το Powerdvd 7 ultra που υποστηρίζει 7.1 surround. Τι είναι καλύτερο η πιο σωστό? Να επιλέγω στο powerdvd 8 speakers η το Σ-PDIF και γιατί. Δεν θα δουλεύει το audio console τις creative αν επιλέξω το 8 speakers? αν μπορεί κάποιος και ξέρει ας μου εξηγήσει...Creative 7.1 gigaworks 2 8'' pioneer subsCreative Audigy 2 zs notebook
apotsi Οκτώβριος 8, 2007 #2 Οκτώβριος 8, 2007 Παλικάρι, κάνε μου την χάρη και γράφε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Σου το έχω διορθώσει τόσες φορές. Σε ευχαριστώ πολύ,Τόλης
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 13, 2007 #3 Οκτώβριος 13, 2007 Το SP-DIF θεωρείται ότι έχει χαμηλότερο θόρυβο και καλύτερη ποιότητα έναντι των συμβατικών καλωδίων, βέβαια εγώ είμαι υπέρ του RCA & καρφιού, καθώς όλες οι συσκευές αυτό έχουν, οι διαφορές στο αυτί δεν είναι και τόσο αισθητές είτε συνδέσεις καλώδια υψηλής ποιότητας RCA είτε SP/DIF, οπτική ίνα. Η κυρίως διαφορά είναι στο σήμα (Αναλογικό/Ψηφιακό). Τώρα με τι τα έχεις συνδέσει τα ηχεία σου;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.