plati Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Πως σας φαίνεται η ιδέα της οθόνης υπολογιστή με ενσωματωμένο tv-tuner ;π.χ. LG 19'' M198WA-BZ LCD TV http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168575Μήπως την έχει αγοράσει κάποιος από εσάς ή την έει δει να δουλεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Δεν μου αρεσει και θα την αγοραζα μονο εαν χρειαζομουν οθονη υπολογιστη και τηλεοραση στον ιδιο χωρο και δεν υπηρχε χωρος για να μπουν και τα δυο. Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να βαλεις τv tuner στον υπολογιστη ή να αγορασεις εξωτερικο tuner που δουλευει και αυτονομα. Αλλα σιγουρα μια τηλεοραση ακομα και με χαμηλοτερο σημα θα δειξει ικανοποιητικη εικονα σε αντιθεση με ενα tv tuner που και με τελειο σημα υπολειπεται σε ποιοτητα. Ισως κανω και λαθος βεβαια. Ως εκ τουτου μια οθονη σαν αυτη που λες καλυπτει και τα δυο χωραφια καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Δεν μου αρέσει η ιδέαΠροτιμώ μια καλή οθόνη ίσως και μεγαλύτερη απο 19"(20-24 wide) και αγορά ξεχωριστά κάρτα τηλεόρασης με αναλογικό και ψηφιακό. Είτε εξωτερική είτε εσωτερικηΕιδικά με την εσωτερική θα μπορείς να γράφεις από την τηλεόρασης και δεν θα πιάνει και χωρο. Εκτος αν θες να βλέπεις χωρίς να αναβεις το pc όποτε πας σε εξωτερική Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Οκτώβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Ναι την εχω δει. Την ειχα στο μαγαζι για 1 μηνα. Μια χαρα επαιζε. Πολυ καλο χρωμα-φωτεινοτητα.Ουσιαστικα ενα μονιτορ ειναι σαν τα αλλα σε δυνατοτητες και αποδοση απλα εχει δεκτη και μενου tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 η οθόνη με tv tuner μαζί είναι πολύ ακριβή για την ποιότητα της...οθόνη tv tuner με ανάλυση όπως μια χωρίς tuner τον 300euro με tuner σε ίδια ανάλυση θα φτάνει στα 500 επομένως κατά την δικη m γνώμη δεν αξίζει...Στο λέω γιατί εγώ το έψαξα λίγο αλλα και ένας φίλος m που προσφάτως αγόρασε οθόνη κατέληξε στο ότι δεν αξίζει καθόλου μάλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 δεν αξιζει η αγορα οθονη και tv tuner μαζί καλυτερα να τα παρεις ξεχωριστα παρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 κοιτα αυτη κοστιζει μονο 250Ε και κατα καποιο τροπο σιμφερει.αλλα απο χαρακτηριστηκα παρτην και πετα την!αρα κανε οτι λενε τα παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Οθόνη με TV-Tuner+Εξοικονόμηση χώρου, λιγότερα καλώδια ποιο εύκολη μεταφορά.-Λίγες επιλογές στην αγορά και άρα "εξαναγκασμός" επιλογής κάποιου μοντέλου που μπορεί να μην πολύ αξίζει είτε ως οθόνη είτε ως tuner. Η αξία μεταπώλησης έναντι ενός απλού monitor τελικά μπορεί να μην είναι μεγαλύτερη, οπότε τα επιπλέον λεφτά που θα δαπανηθούν δεν θα επιστρέψουν, εν μέρη έστω, πίσω.Το επόμενο monitor που θα αγοραστεί θα πρέπει να έχει και αυτό TV-Tuner. Κατά κάποιο τρόπο σε κάθε αναβάθμιση ξανά αγοράζεις το Tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Οκτώβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Δεν αντιλεγω με τα περισσοτερα απο οσα λετε.Και σιγουρα ενα μονιτορ αυτονομο θα ειναι ποιο ποιοτικο. Αλλα θελω να ρωτησω εαν την εχετε δει να παιζει? Οι περισσοτεροι low η middle end user ισως να καλυπτονται απο την αποδοση της.Εγω που την εχω δει να παιζει και tv αλλα και σε περιβαλλον windows μου φανηκε αρκετα καλη στην κατηγορια χρηματων που ειναι.Ουτε κακη παλετα χρωματων καθολου κακο μαυρο (αλλα ουτε και κορυφαιο) και αρκετα καλη ευκρινεια.Εγω λεω να κρινει πρωτα το ματι, το πορτοφολι και μετα τα χαρακτηριστικα και οι αριθμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150529 229€http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168575 241€http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168574 285,01€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Οκτώβριος 13, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο χαζή....μπορείς με την οθόνη αυτή να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή και να κάνεις μια δουλίτσα πχ να γράφεις στο Word ενώ παράλληλα να βλέπεις TV σε κάποιο παραθυράκι μεταβλητής θέσης και μεγέθους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 ναι αμε.ετσι τουλαχιστον κανει στου ξαδερφου μου το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 13, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο χαζή....μπορείς με την οθόνη αυτή να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή και να κάνεις μια δουλίτσα πχ να γράφεις στο Word ενώ παράλληλα να βλέπεις TV σε κάποιο παραθυράκι μεταβλητής θέσης και μεγέθους?Αυτό γίνεται με οποιαδήποτε tv τuner. Είτε ενσωματωμένο, είτε σε pci, είτε usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Οκτώβριος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αυτό γίνεται με οποιαδήποτε tv τuner. Είτε ενσωματωμένο, είτε σε pci, είτε usbφίλε μου ρώτησα επειδή απο ότι ξέρω δεν γίνεται με όλα τα tuner.Πολύ περισσότερο στην περίπτωση που το tuner δεν είναι μια ξεχωριστή καρτούλα ή συσκευή άλλα βρίσκεται εντός του monitor.Επίσης πιό σπάνια είναι η δυνατότητα να έχεις παραθυράκι μεταβλητής θέσης και μεγέθους.Για τον λόγο αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος σίγουρα αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udt71 Οκτώβριος 13, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο χαζή....μπορείς με την οθόνη αυτή να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή και να κάνεις μια δουλίτσα πχ να γράφεις στο Word ενώ παράλληλα να βλέπεις TV σε κάποιο παραθυράκι μεταβλητής θέσης και μεγέθους?Αυτό δεν γίνεται όταν η οθόνη έχει ενσωματωμένο tv tuner.Γίνεται μόνο όταν έχεις tv tuner στον υπολογιστή.Αγόρασε PCI TV TUNER.Απλά εχουν την καλύτερη απόδοση και DVR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 ρε c αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι..Γιατί δεν παίρνεις tv tuner σε pci slot για να τελειώνεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Οκτώβριος 13, 2007 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 ρε c αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι..Γιατί δεν παίρνεις tv tuner σε pci slot για να τελειώνεις??γιατί υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που θέλω να δω τηλεόραση χωρίς να είναι αναμένος ο υπολογιστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 13, 2007 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Yπαρχουν και standalone tuners. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 13, 2007 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Yπαρχουν και standalone tuners.exactly!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1442169067 Οκτώβριος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2007 Αν έχεις κάποια κονσόλα playstation κ.τ.λ ή κάνα ξεχασμένο VHS οι "οθόνες - τηλεόραση" είναι η απόλυτη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.