Braveheart Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι οταν δεν λειτουργει η τηλεοραση ''σφυριζει'' (και δεν εννοω κλεφτικα). Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Τι φταιει οχι αλλα τι να κανεις ναι!Ενα rma μου φαινεται καλη ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Οκτώβριος 8, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Τα περασμενα χριστουγεννα την πηρα απο το πλαισιο... Μαλλον θα τους την γυρισω πισω.Να τη παω στο πλαισιο ή στην αντιπροσωπεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Οκτώβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και ρώτα τους για την διαδικασία επισκευής/αντικατάστασης. Είναι οι πλέον αρμόδιοι. Δεν χάνεις όμως και τίποτα να μιλήσεις με Πλαίσιο μήπως σε βολέψει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Οκτώβριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Σφυριζει.. Τροφοδοτικο πρεπει να ειναι. (για την ακριβεια παλμοτροφοδοτικο).Κανονικα η διαδικασια ειναι να την πας στον αντιπροσοπο.(Samsung = Fourlis)Αλλα επειδη το πλαισιο εισαγει γενικα απο ''παντου'' Παρτους τηλ και ρωτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Δεκέμβριος 30, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Λοιπον επειδη δεν ημουν Αθηνα αυτο τον καιρο, ειχε παρει ο πατερας μου τηλεφωνο εδω την αντιπροσωπεια και λεει οτι δεν την αλλαζουν αλλα την επισκευαζουν...ισχυει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 30, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Λογικό μου ακούγεται.Μάλιστα μπορεί σου δώσουν άλλη επισκευασμένη κι όχι απόλυτα τη δική σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Δεκέμβριος 30, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Θα στην επισκευασουν.Αντικατασταση γινεται μονο οταν χαλασει το πανελ. Φανταζομαι οτι η αντιπροσωπεια με την οποια μηλησατε ειναι ο Fourlis Trade hellas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.