bibis1416003194 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Έχει κανείς αυτή την μητρική να μου πει εντυπώσεις!! Σχετικα με οverclocking κ.τ.λ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Καλή μητρικούλα, αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν την προτίμησε ο κόσμος γιατί δεν κλοκάριζε καλά τους XP-Mobile. Δεν δίνει ρεύμα με τιμές 1.7, 1.75, 1.8 κλπ αλλά +5%, +7.5%, +10%. Αυτό σε συνδιασμό με το γεγονός ότι ο ΧΡ-Μ είχε πολύ χαμηλότερο default Vcore την έκανε ακατάλλαλη λύση για OC. Αυτά στην χρυσή εποχή των ΑΧΡ βέβαια που ο σοβαρός OCer στόχευε σε επεξεργαστές Mobile. Αν δεν θες να κάνεις overclock (ή να κάνεις ένα μικρό εώς αξιοπρεπές τέλος πάντων), νομίζω ότι θα "τα βγάλει τα λεφτά της" Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Φεβρουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αν θες την άποψή μου είναι άριστη μητρική και πολύ καλή αγορά, το μόνο αρνητικό είναι αυτό που ανέφερε ο chosen πρίν και αφορά τους mobile, στους normal barton δεν υπάρχει πρόβλημα και αρκετά μηχανήματα που έχω φτιάξει με 2500XP & 2600XP δουλεύουν πάνω απο τα 2400ΜΗΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.