MadCatMk21442169156 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2007 Κατά πόσο λέτε θα ήταν κάτι τέτοιο έγκυρο;Εδώ πέρα έχω 100% cpu load, αλλά δε ξέρω για τις μνήμες.. φαίνεται στον task manager να έχουν κι αυτές αρκετά πάρε δώσε...Θα μπορούσε όμως να είναι 100% αξιόπιστο για κόντρες μεταξύ επεξεργαστών;(δεδομένου ότι κάθε φορά θα χρησιμοποιούνταν ο ίδιος αλγόριθμος μέχρι να βρεθεί το Password, κάθε επεξεργαστής θα έπρεπε να περάσει από τον ίδιο αριθμό πιθανών κωδικών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Οκτώβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Ναι, γιατί όχι;Οτιδήποτε στρεσάρει τον επεξεργαστή, κάνοντας μαθηματικούς υπολογισμούς, θα μπορούσε, θεωρητικά τουλάχιστον, να χρησιμοποιηθεί για κόντρες.Βεβαίως πολλοί ειδικοί στα benchmark θα έχουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο αυτό είναι ένα αντικειμενικό bencmark.Υπάρχει όμως αντικειμενικό benchmark; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Ναι, γιατί όχι;Οτιδήποτε στρεσάρει τον επεξεργαστή, κάνοντας μαθηματικούς υπολογισμούς, θα μπορούσε, θεωρητικά τουλάχιστον, να χρησιμοποιηθεί για κόντρες. Βεβαίως πολλοί ειδικοί στα benchmark θα έχουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο αυτό είναι ένα αντικειμενικό bencmark. Υπάρχει όμως αντικειμενικό benchmark; Έλα μου ντε! Βασικά, υποθέτω πως βασίζεται _πάρα πολύ_ στα memory timings, κάτι που μάλλον δε το κάνει και τόσο αξιόπιστο.. (Ως προς τις μνήμες δηλαδή) Αν είναι έτσι, ωραία! (Έχω 2,5-3-3-7 xD) <-fixed Τώρα μου ήρθε επιφοίτηση Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δείχνει πόσα pw/s τεστάρει.. Μπορώ δηλαδή Live να βλέπω τις επιπτώσεις που έχουν οι αλλαγές που κάνω στα timings... (Aν και δεν είναι τόσο ακριβές.. :S) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Οκτώβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Μπα δεν νομίζω. Κυρίως τον επεξεργαστή πιέζει, οι μνήμες πρέπει να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο.ΥΓ: αφού δεν υπάρχει άλλος, γιατί κάνεις quote; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Μπα δεν νομίζω. Κυρίως τον επεξεργαστή πιέζει, οι μνήμες πρέπει να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο.ΥΓ: αφού δεν υπάρχει άλλος, γιατί κάνεις quote;Πλέον έχει συνηθίσει το χέρι μου να κάνει αυτή την κίνηση προς τα δεξιά :033: (χωρίς υπονοούμενα βρε σαλεμένα)Για τις μνήμες πρέπει να 'χεις δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Οκτώβριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Κατάλαβα: πολυάσχολος και πολυτεχνίτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 7, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Κατάλαβα: πολυάσχολος και πολυτεχνίτης.Βασικά, καλύτερα να κάνεις πάντα quote, γιατί μέχρι να απαντήσεις, ο άλλος να έχει κάνει edit και να ψάχνεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Οκτώβριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Ε και; Κάνεις και εσύ edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Οκτώβριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Μπα δεν νομίζω. Κυρίως τον επεξεργαστή πιέζει, οι μνήμες πρέπει να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο.ΥΓ: αφού δεν υπάρχει άλλος, γιατί κάνεις quote;Αnyways στο θεμα που λετε(κανω και γω Quote:021: ) αν μιλαμε(και εχω καταλαβει καλα:017: ) για ενα Bench που κανει μια προσομοιωση σπασιματος κωδικων τοτε κατα βαση ειναι καλο σαν ιδεα αλλα δεν μετριεται κατι το απολυτο!!Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι,σε τετοια σεναρια μετραει το ποσο γρηγορα πας το κουβαδακι το αδειαζεις και ξαναγεμιζεις!Cpu με καλη cache παει σιγουρα καλα!!!Οποτε πιθανον η AMD να χανει,προσοχη ομως αν τελικα μετραει το ποσο γρηγορα παει το κουβαδακι σου ισως ο memory controller να δειχνει την ισχυ του με RAMs σφικτες σε ρολογια!Και οχι τοσο πολυ σε ΜΗz.Αυτη ομως ειναι μια θεωρητικη μου αναλυση και σε συνδυασμο μ'οτι ξερω γι'αυτο.Δεν εχω απτες αποδειξεις:074: Τροφη για σκεψη ενα παλιο cpu με ραμ σφικτες,οπως το δικο μου,μπορει να πηγαινει καλα!?:033: Πιστευω ομως οτι το πιο ιδανικο θα ηταν μια cpu με μεγαλες δυνατοτητες στο video cache μεγαλη και memory controller!Τελικως ενα τετοιο τεστ κρινει και καπου αλλου το συστημα οποτε για μενα ειναι αξιοπιστο αφου τελικως ειναι και κατι που μου λειπει και θα το θελα να το βλεπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 7, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Αnyways στο θεμα που λετε(κανω και γω Quote:021: ) αν μιλαμε(και εχω καταλαβει καλα:017: ) για ενα Bench που κανει μια προσομοιωση σπασιματος κωδικων τοτε κατα βαση ειναι καλο σαν ιδεα αλλα δεν μετριεται κατι το απολυτο!!Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι,σε τετοια σεναρια μετραει το ποσο γρηγορα πας το κουβαδακι το αδειαζεις και ξαναγεμιζεις!Cpu με καλη cache παει σιγουρα καλα!!!Οποτε πιθανον η AMD να χανει,προσοχη ομως αν τελικα μετραει το ποσο γρηγορα παει το κουβαδακι σου ισως ο memory controller να δειχνει την ισχυ του με RAMs σφικτες σε ρολογια!Και οχι τοσο πολυ σε ΜΗz.Αυτη ομως ειναι μια θεωρητικη μου αναλυση και σε συνδυασμο μ'οτι ξερω γι'αυτο.Δεν εχω απτες αποδειξεις:074: Τροφη για σκεψη ενα παλιο cpu με ραμ σφικτες,οπως το δικο μου,μπορει να πηγαινει καλα!?:033: Πιστευω ομως οτι το πιο ιδανικο θα ηταν μια cpu με μεγαλες δυνατοτητες στο video cache μεγαλη και memory controller!Τελικως ενα τετοιο τεστ κρινει και καπου αλλου το συστημα οποτε για μενα ειναι αξιοπιστο αφου τελικως ειναι και κατι που μου λειπει και θα το θελα να το βλεπω!Καλά τα λες, μόνο που δε πρόκειται για προσομοίωση.. :066:Αν είσαι mod, δεν είμαι δω. :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Οκτώβριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 δηλ. κανει δουλεια?:030: λινκ?στειλε σε pm.να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Κοιτα το θεμα δεν ειναι να ζοριζεις μονο τον επεξεργαστη ειναι να "ενοχλεις" οσο παραπανω μπορεις ολα τα κομματια του υπολογιστη.Τωρα για τις μνημες και μ'ενα memtest εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Οκτώβριος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Κοιτα το θεμα δεν ειναι να ζοριζεις μονο τον επεξεργαστη ειναι να "ενοχλεις" οσο παραπανω μπορεις ολα τα κομματια του υπολογιστη.Τωρα για τις μνημες και μ'ενα memtest εισαι οκ.συμφωνω γι'αυτο λεω οτι ειναι κατα την γνωμη αξιοπιστο!Παρτο κ ετσι αλλο ενα bench που μας δινει μια πιο σφαιρικη αποψη!σου εχω αναλυσει την θεωρια για το κουβαδακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.