Tresure Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2007 Μόλις έκανα format ο καημένος, και μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το μήνυμα... Τι να κάνω για να το σταματήσω;;; μου έχει σπάσει τα ΝΕΥΡΑ!!!!
yanni Οκτώβριος 6, 2007 #2 Οκτώβριος 6, 2007 Συγχαρητήρια μόλις αποκτήσατε spyware στον υπολογιστή σας.Πρώτα περνάμε antivirus/antispyware/firewall και μετά κάνουμε σύνδεση στο internet.Βάλε τα κατάλληλα προγράμματα και τράβα ένα καλό scan. Αν βαριέσαι, format ξανά αλλά μετά κάνε αυτό που σου γράφω αρχικά. Πρώτα προστατευόμαστε και μετά συνδεόμαστε στο internet.A! με την ευκαιρία κάνε και ένα edit στην φωτογραφία. 800Χ800 το επιτρεπόμενο μέγιστο.
Tresure Οκτώβριος 6, 2007 Author #3 Οκτώβριος 6, 2007 ρε john δηλαδή δεν υπάρχει καμία λύση να απαλαγώ από αυτό?:022:
yanni Οκτώβριος 6, 2007 #4 Οκτώβριος 6, 2007 Αυτό είναι κατά 99% spyware και έχει "προσβάλει" τον Messenger. Βάλε κανένα antispyware και κάνε μερικά scans.για παράδειγμαAd Aware SEAVG AntiSpywareSpybot - Search & DestroyComodo Boclean (αυτό δεν ψάχνει τους δίσκους αλλά αναλαμβάνει να σταματήσει και να διαγράψει τέτοια προγράμματα όταν αυτά εμφανιστούν)κ.τ.λ.
Tresure Οκτώβριος 6, 2007 Author #5 Οκτώβριος 6, 2007 το είπα γιατί το έχει και ένας φίλος το ίδιο problem και όσα scan έχει κάνει δεν έχει φύγει. btw δεν έχω περάσει msn στο Pc.
Tresure Οκτώβριος 6, 2007 Author #7 Οκτώβριος 6, 2007 οκ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρετηση σου :033: εσύ και ο lούκι λούκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.