Jump to content

Αξίζει?

superduke

Recommended Posts

Αυτή είναι κάρτα γραφικών και δε νομίζω να έχει tuner... Ίσως και να είναι λίγο δυνατή για το σύστημά σου πάντως, αλλά δε νομίζω να χρειάζεσαι αλλαγή τροφοδοτικού(απλή εκτίμηση).

Αυτή είναι κάρτα γραφικών και δε νομίζω να έχει tuner... Ίσως και να είναι λίγο δυνατή για το σύστημά σου πάντως, αλλά δε νομίζω να χρειάζεσαι αλλαγή τροφοδοτικού(απλή εκτίμηση).

ναι ειναι καλη καρτουλα.για τροφοδοτικο δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη 485 watt που εχει το τροφοδοτικο ειναι αρκετα.

Σκέφτομαι αλλαγή τροφοδοτικού επειδή το δικό μου δεν έχει οχταπινο καλώδιο και δεν θα μπορώ να κάνω overclock.Μήπως να περιμένω την 2950 pro που θα κυκλοφορήσεει αρχές του έτους?

To oτι αξιζει ειναι σιγουρο. Σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι καλυτερη απο 8600gts. Tωρα το αν αξιζει να περιμενεις εσυ μονο θα μπορεις να το απαντησεις. Και στις αρχες του ετους παλι κατι θα ετοιμαζεται να βγει που θα ειναι καλυτερο.

εγω θα σου ελεγα να κρατησεις λιγο ακομα καιρο αυτην την καρτα και απο το νεο χρονο η απο Δεκεμβριο που θα πεσουν οι τιμες και θα βγουν και προσφορες ξανα βλεπεις.

Σκέφτομαι αλλαγή τροφοδοτικού επειδή το δικό μου δεν έχει οχταπινο καλώδιο και δεν θα μπορώ να κάνω overclock.Μήπως να περιμένω την 2950 pro που θα κυκλοφορήσεει αρχές του έτους?

Ασχετως αν θα ειναι εμπορικη επιτυχια ή απλα τελεια(γιατι υπαρχει και η διαφορα που κανει το marketing:033: ) παρε καινουργια αν οντως βγει τοτε που λες (δεν ξερω αν αληθευει)τοτε συμπεφτει με νεο ετος =νεο ετος=νεα παιχνιδια=νεα καρτα=>καλυτερα τοτε.παρε ο,τι καινουργιο υπαρχει που να.. :098:

Με την προυποθεση οτι εχεις λεφτα για μια καινουργια που θα κανει καποια πολλα ευρω.

Το extreme.outervision που παραπάνω ο φίλος έγραψε δεν έχει ποσα watt καίει η 2900pro για xt μονο δείχνει.. έχει δει κανεις άλλος πουθενά για κατανάλωση που βρίσκετε?

και για συγκριτικό test με άλλες ξέρει κανένας κάποιο site? στο "tomshardware" δεν τις έχουν ακόμη..

Οι 2900pro θα ειναι πολυ πιο βελτιωμενες σε ολους τους τομεις μιας και ειναι rev 2.

Το extreme.outervision που παραπάνω ο φίλος έγραψε δεν έχει ποσα watt καίει η 2900pro για xt μονο δείχνει.. έχει δει κανεις άλλος πουθενά για κατανάλωση που βρίσκετε?

και για συγκριτικό test με άλλες ξέρει κανένας κάποιο site? στο "tomshardware" δεν τις έχουν ακόμη..

Βαλε την ΧΤ και αφαιρεσε καμια 35αρα βατ απο το συνολο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.