Jump to content

EIZO L550 VS LG 1720P

koumle

Ποια είνα η καλύτερη?  

14 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αν καταλαβα κι εγω καλα, λεει οτι το dithering ΔΕΝ δουλευει σωστα οσων αφορα τις ταινιες και τη σκαλα χρωματων...

Απο την αλλη, πως ειναι δυνατον να βγαζει καλυτερα χρωματα μια οθονη που με τρικ βγαζει 16.2 εκατ. χρωματα, απο καποιες που βγαζουν «φυσικα» 16.7;

Το twinckling, μου επιτρεπεις να μην ξερω τι ειναι οποτε δεν εκφερω αποψη.

«Τα πολλαπλά φαντασματάκια που θα βλέπω με την MVA από όλες τις αποστάσεις» που αναφερεις, απλα ΔΕΝ υπαρχουν με PVA πανελ (MVA δεν εχω δει, αλλα λογικα θα ειναι το ιδιο). Εγω τουλαχιστο δεν τα εχω δει πουθενα. Επισης δεν εχω δει σε DVD τα γνωστα προβληματα των ΤΝ με το dithering στις ομοιομορφες επιφανειες (ουρανους, τοιχους κτλ).

Δε νομιζω οτι οσον αφορα τις ταινιες, σχεδιο κτλ. οτι τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των 2 τεχνολογιων. Αντιθετως στα παιχνιδια η υπεροχη των ΤΝ ειναι αδιαμφισβητητη.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.