Fireknight Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Μολις συνδεσα ενα DVDRW και στα windows βλεπει τα drives που ειναι συνδεμενα και ενα παραπανησιο CDROM drive το οποιο προφανως δεν υπαρχει . Πως το καταργω ???ι
Giorgos Φεβρουάριος 8, 2005 #3 Φεβρουάριος 8, 2005 Μάλλον έχεις εγκαταστήσει και ένα εικονικό (virtual) drive εγκαθιστώντας κάποιο πρόγραμμα.Πχ, το Alcohol 120% εγκαθιστά αυτόματα εικονικό drive ενώ το nero όχι.
yaputzis Φεβρουάριος 8, 2005 #5 Φεβρουάριος 8, 2005 Μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot του υπολογιστή σου (My Computer).
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 8, 2005 Μηπως εκανα καμια πατατα στη συνδεση και δεν το καραλαβα ???
yaputzis Φεβρουάριος 8, 2005 #7 Φεβρουάριος 8, 2005 Εδώ φαίνεται ότι έχεις τέσσερα drives στο κουτί σου. Σωστά;
daospi Φεβρουάριος 8, 2005 #9 Φεβρουάριος 8, 2005 Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στο καινούργιο μου pc πάλι δεν έχω βάλει floppy αλλά τα windows το βλέπουν...
yaputzis Φεβρουάριος 8, 2005 #10 Φεβρουάριος 8, 2005 OK το πιο πιθανό είναι να έχεις ένα virtual. Δώσε μας ένα screenshot του Device Manager με ανοιχτό το DVD/CD-ROM drives όπως εδώ:
yaputzis Φεβρουάριος 8, 2005 #12 Φεβρουάριος 8, 2005 ’λλο πάλι κι αυτό! Στο bios βλέπεις τέσσερα drives;
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2005 Author #13 Φεβρουάριος 8, 2005 Στο ΒΙΟS ειχα στο IDE chanel 0 το dvdrw : master και στο slave ειχε Auto . Μολις τωρα το εβαλα None και εξαφανιστηκε το παραπανησιο ...Τι να πω.... τελικα δεν καταλαβα τι εφταιγε : Εγω...τα Windows....η το ΒΙΟS ...???Thanx !!! oti και να'ναι :flower:
yaputzis Φεβρουάριος 8, 2005 #14 Φεβρουάριος 8, 2005 Μάλλον το bios μετά τη τελευταία σου σύνδεση. Τέλος καλό όλα καλά.
giorikas Φεβρουάριος 8, 2005 #15 Φεβρουάριος 8, 2005 Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στο καινούργιο μου pc πάλι δεν έχω βάλει floppy αλλά τα windows το βλέπουν... στο bios σου λογικα θα εχει μια επιλογη onboard FDC controller(η καπως ετσι) βαλε disable και πλεον δεν θα βλεπεις floppy στα windows....
feanorian82 Φεβρουάριος 9, 2005 #16 Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στο καινούργιο μου pc πάλι δεν έχω βάλει floppy αλλά τα windows το βλέπουν... Αρχική απάντηση από giorikas στο bios σου λογικα θα εχει μια επιλογη onboard FDC controller(η καπως ετσι) βαλε disable και πλεον δεν θα βλεπεις floppy στα windows.... Μαγικό. Κι εγω τώρα πρόσεξα οτι τα Win βλέπουν floppy ενώ δεν έχω...
daospi Φεβρουάριος 9, 2005 #17 Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 23:46] στο bios σου λογικα θα εχει μια επιλογη onboard FDC controller(η καπως ετσι) βαλε disable και πλεον δεν θα βλεπεις floppy στα windows.... Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.