Jump to content

Παραπανησιο CdRom drive

Fireknight

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις συνδεσα ενα DVDRW και στα windows βλεπει τα drives που ειναι συνδεμενα και ενα παραπανησιο CDROM drive το οποιο προφανως δεν υπαρχει . Πως το καταργω ???ι

Μάλλον έχεις εγκαταστήσει και ένα εικονικό (virtual) drive εγκαθιστώντας κάποιο πρόγραμμα.

Πχ, το Alcohol 120% εγκαθιστά αυτόματα εικονικό drive ενώ το nero όχι.

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στο καινούργιο μου pc πάλι δεν έχω βάλει floppy αλλά τα windows το βλέπουν...

OK το πιο πιθανό είναι να έχεις ένα virtual. Δώσε μας ένα screenshot του Device Manager με ανοιχτό το DVD/CD-ROM drives όπως εδώ:

post-922-1416071638,775_thumb.jpg

Στο ΒΙΟS ειχα στο IDE chanel 0 το dvdrw : master και στο slave ειχε Auto .

Μολις τωρα το εβαλα None και εξαφανιστηκε το παραπανησιο ...

Τι να πω.... τελικα δεν καταλαβα τι εφταιγε : Εγω...τα Windows....η το ΒΙΟS ...???

Thanx !!! oti και να'ναι :flower:

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο παλιό pc μου,αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Στο καινούργιο μου pc πάλι δεν έχω βάλει floppy αλλά τα windows το βλέπουν...

στο bios σου λογικα θα εχει μια επιλογη onboard FDC controller(η καπως ετσι) βαλε disable και πλεον δεν θα βλεπεις floppy στα windows....

Αρχική απάντηση από daospi

Αρχική απάντηση από giorikas

στο bios σου λογικα θα εχει μια επιλογη onboard FDC controller(η καπως ετσι) βαλε disable και πλεον δεν θα βλεπεις floppy στα windows....

Μαγικό. Κι εγω τώρα πρόσεξα οτι τα Win βλέπουν floppy ενώ δεν έχω...

Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 23:46]

Ευχαριστώ:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.