Jump to content

Quad προ των πυλών ???? ή μήπως 6850

tsif

Recommended Posts

Ακριβως οπως το λες ειναι.

Με αερα, η θερμοκρασια σταδιακα σε τετοια επιπεδα ανεβαινει και δημιουργει προβληματα.

Οταν σκαει στο winrar πολυ απλα το συστημα χαρακτηριζεται ασταθες.:)

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
Μετά από αυτό που είδα με τον Quad πραγματικά είναι κρίμα κάποιος να πάρει έναν 6850! Πραγματικά είναι κρίμα. Απλά ο κόσμος είναι ακόμα στην εποχή των μονοπύρηνων. Μετράει ακόμα με Super PI! Για βάλε Sandra, Cinebench! Εκεί είναι τα ωραία.

Πράγματι τελικά ΔΕΝ είναι καλή αγορά ένας 6850...G0 for quad !!

για να το λεει και να το γραφει και στην υπογραφη του μαλλον σταθερο θα ειναι το 4αρι.

Μπορεί ο καθε ένας να γράφει ότι θέλει ...

Εχεις δει πολους Q Σταθερους στα 4γιγα με αερα?

Πολλόυς ΟΧΙ αλλά ελπίζω να είναι ο δικός μου ένας απο αυτούς !!!:p:p:p:p

Γενικα οι G0 ειναι καλή παρτίδα

όχι απλά καλή ΤΕΛΕΙΑ .....

Θα συμφωνησω κι εγω οτι η σταθεροτητα ειναι πολυ σχετικη εννοια τελικα.

Δεν εχω κανενα λογο να μην δεχτω οτι μπορει να αναβει στα 4Ghz ή ακομα και να μπορει να παρει μερικα αποτελεσματα απο καποια benchamrks.

Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι σταθερο.

Βεβαια, για να παω και στο αλλο ακρο, προσωπικα εχω δει μηχανακια να σκανε πχ στο orthos prime αλλα να δουλευουν απροσκοπτα και απροβληματιστα για μερες σε load 24/7. Συνεπως, διατηρω και τις επιφυλαξεις μου και για το orthos.

Αν το μηχανημα δουλευει σωστα τις εφαρμογες και τα games χωρις κανενα δειγμα σφαλματος για μερες και χωρις την αναγκη για restart και shutdown, τοτε ΝΑΙ, να μιλαμε για "απολυτη" σταθεροτητα.

Υ.Γ. Τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Σωστά ο 6300 με την ds4 δεν έβγαζε πάνω απο 1 ώρα στο orthos αλλά σε 24/7 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ κάνει restart ή μου είχε κλείσει ...και αυτό στα 3.5 !!!

Πάντος ο quad είναι κορυφή .... με έχει τρελάνει η ταχύτητά του σε γενικά επίπεδα...πχ. άνοιγμα των XP photoshop... κτλ..

Στο Winrar? Όχι στο Orthos? :S

Να το πω πιο απλα για να μην παρεξηγηθω.

Τι να το κανω, αν το μηχανημα μου ειναι σταθερο στο orthos prime και οταν παω να κανω unrar τα αρχεια απο τα απειρα torrents μου μπορει να σκασει ανα πασα στιγμη.:)

Το ιδανικο ειναι ενα μηχανημα να μην σε απογοητευει τοσο σε benchmark mode οσο και σε everyday use.;)

Να το πω πιο απλα για να μην παρεξηγηθω.

Τι να το κανω, αν το μηχανημα μου ειναι σταθερο στο orthos prime και οταν παω να κανω unrar τα αρχεια απο τα απειρα torrents μου μπορει να σκασει ανα πασα στιγμη.:)

Το ιδανικο ειναι ενα μηχανημα να μην σε απογοητευει τοσο σε benchmark mode οσο και σε everyday use.;)

Δεν πιστεύω να γίνει ποτέ αυτό.Σου έχει τύχει?

Δλδ αν περνάει Orthos (Blend CPU & Ram - Priority 7/Smart FFTs πάλι priority 7) για κανένα 10ωρο,υπάρχει περίπτωση να σκάσει το WinRAR?

Εμενα δεν μου εχει τυχει παντως.Επισης οι θερμοκρασιες που μου βγαινουν Orthos,δεν μου εχουν βγει ποτε σε EveryDay Use ουτε σε Games,Encoding κτλ..

Ωωωω...σε μένα εχει τυχει ...να περάσει 18 ώρες το ορθος και το κλεινω γιατι σκέφτηκα λογικά ειναι stable..:038:

συνήθως εχώ και κανω ενα back up 70-80 γιγα σε best συμπιεση ..στο pc μου αυτο θα πει 26-28 ώρες full load το ξεζιπάρισμα θέλει και αυτο πολλές ώρες αλλα δεν το κάνω ..προτιμώ delete και ξανα back up

παω πολλές ο δικός σου να ξεζιπάρω και μετα απο 5-6 ώρες...εσκασε και γεμισε error απο το winrar..τα εκανα ολα default και το ξεζιπαρε μια χαρα...:017: τωρα τι να πεις..(εγώ εχω και ενα θεματακι με τις μνημες...)

Γενικα ειναι καλό να μην κλοκαρουμε μηχανιματα στα οποια κανουμε σοβαρες δουλειες...

Γενικα ειναι καλό να μην κλοκαρουμε μηχανιματα στα οποια κανουμε σοβαρες δουλειες...

Αυτό είναι αυτονόητο, δεν μπορείς να ρισκάρεις μια σοβαρή δουλειά/διεργασία, λογικό δεν είναι;

Γι' αυτό που λες πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι τόσο σπάνιο αυτό που λες που πιο πολύ τυχαίο γεγονός μου κάνει παρά θέμα OC. Αν βγάζεις Orthos Prime είσαι 100% stable. Τέτοιο stress δεν κάνει κανένα πρόγραμμα σε real life.

Γι' αυτό που λες πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι τόσο σπάνιο αυτό που λες που πιο πολύ τυχαίο γεγονός μου κάνει παρά θέμα OC. Αν βγάζεις Orthos Prime είσαι 100% stable. Τέτοιο stress δεν κάνει κανένα πρόγραμμα σε real life.

Το Orthos Μπορεί να στρεσάρει 120% μεν, αλλά βασίζεται σε ένα αλγόριθμο, όπως και να το κάνουμε, έτσι;

Προφανώς είναι διαφορετική η εργασία του winrar σε επίπεδο bits και bytes οπου μόνο εκεί εμφανιζόταν το πρόβλημα. Δεν είναι παράξενο. Το hardware έτσι συμπεριφέρεται, και ειδικά όταν μιλάμε για επεξεργαστές..

Δε μπορείς να ξες τι σε περιμένει..

Πλάκα κάνεις? Σταθερός στα 4GHZ με αέρα? Με phase ίσως αλλά και πάλι...

Κάθε μέρα είμαι σταθερός στα 3,5GHZ.

α οκ εγω νομιζα σταθερος 4.και που φανηκε παραξενο.οκ μια χαρα ειναι και 3,5.:098:

Δλδ αν περνάει Orthos (Blend CPU & Ram - Priority 7/Smart FFTs πάλι priority 7) για κανένα 10ωρο,υπάρχει περίπτωση να σκάσει το WinRAR?

Εμενα δεν μου εχει τυχει παντως.Επισης οι θερμοκρασιες που μου βγαινουν Orthos,δεν μου εχουν βγει ποτε σε EveryDay Use ουτε σε Games,Encoding κτλ..

Ο κανονας λεει οτι αν εισαι orthos stable εισαι οντως stable.

Παρολαυτα, ναι μου εχει τυχει το αντιθετο. Και 1 φορα μου αρκει για να σπασει τον κανονα και να με βαλει σε σκεψεις.:017:

Οσον αφορα τις θερμοκρασιες, θα επιβεβαιωσω κι εγω οτι δυσκολα σε everyday use θα δει καποιος μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ' οτι στο orthos prime.

Τετοια επιπεδα θερμοκρασιων χτυπαγα τις τρελες εποχες του F@H με 2 κονσολες να τρεχουν ταυτοχρονα μαζι με gaming, encoding και ολα αυτα σε 24/7 κατασταση με το pc να εχει μερες ή ακομα και μηνες να σβησει.:)

Κανενα προγραμμα μονο του ισως.

2-3 μαζι ομως?;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.