Simon1442169120 Νοέμβριος 13, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Ξέχασα να πω ότι έχει λυθεί. :115: Το τροφοδοτικό είχε καεί και έκαψε και την μητρική. Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ την Infoquest για την υποδειγματική αντιμετώπισή μου και να πω ότι με το eshop δεν έβγαλα άκρη και τους κατήγγειλα στην γραμματεία καταναλωτή. Επικοινώνησα και με την Tagan στο Αμέρικα αλλά μόλις τους είπα ότι είμαι από Ελλάδα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αγόρασα άλλο τροφοδοτικό τελικώς. Ευχαριστώ. (Να μεταφερθεί στα επιλυμένα παρακαλώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 13, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 TAGAN RULEZ!!!! :033: Από δω και πέρα ξέρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Νοέμβριος 13, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 επ....ταgan αγορασα και εγω...δεν πιστευω να γινει τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 13, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 επ....ταgan αγορασα και εγω... δεν πιστευω να γινει τιποτα.... Kαλά ρε συ Δημήτρη.. Τόσα κατεβατά για τα τροφοδοτικά έχω γράψει και πήγες και μου πήρες Tagan? Ε έλεος... Δεν ξαναγράφω για τροφοδοτικά, μου φαίνεται είναι μάταιο! Δηλαδή την χειρότερη φίρμα πήγες και αγόρασες; Χίλιες φορές να έπαιρνες Tt Purepower ή TR2. Δηλαδή γιατί δεν πήρες ένα Toughpower, ΠΟΣΑ λεφτά γλύτωσες με το Tagan? Άξιζε τον κόπο; Μ'αρέσει που έλεγες ότι θα σε κράξει ο Tsif για τις μνήμες ή το board... Εμένα που θα σε κράζω στον αίωνα τον άπαντα για το τροφοδοτικό, δεν με σκέφτηκες; Εννοούν ότι η δωδεκάβολτη επαφή μητρικής-τροφοδοτικού είναι καμένη (δες την φωτογραφία). Και έχε υπόψη σου, ότι είναι το ΤΡΙΤΟ Tagan που βλέπω να βραχυκυκλώνει την 4πινη παροχή του board (τα δύο είχαν κάψει και το υπόλοιπο pc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Νοέμβριος 13, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 μου αρεσει που τα εχω διαβασει κιολας Νικο!ελπιζω να ειμαι τυχερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Νοέμβριος 13, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Αμάν πια, είσαι αδιόρθωτος, όλη μέρα στο forum κάνεις searching.Ε, δεν πάει άλλο, δεν μπορώ να τα κρατάω άλλο.ΥΓ: το νεαρό της ηλικίας σου είναι μεγάλο ελαφρυντικό, στην ηλικία σου δεν είχα ούτε το 10% των γνώσεών σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.