Jump to content

Wide οθόνη για AutoCAD

angele

Recommended Posts

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές κ τα σχόλια!

Τελικά κατέληξα στην LG 20'' LCD L204WS wide silver, γιατί οι 22'' μου φαίνονται ακόμα λίγο μεγάλες (θυμίζω ότι μέχρι τώρα δούλευα με κλασσική 17''... :098: ) Ελπίζω να αποδειχτεί καλή αγορά!

Γειά σε όλους κ ευχαριστώ κ πάλι!:)

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές κ τα σχόλια!

Τελικά κατέληξα στην LG 20'' LCD L204WS wide silver, γιατί οι 22'' μου φαίνονται ακόμα λίγο μεγάλες (θυμίζω ότι μέχρι τώρα δούλευα με κλασσική 17''... :098: ) Ελπίζω να αποδειχτεί καλή αγορά!

Γειά σε όλους κ ευχαριστώ κ πάλι!:)

Μπραβω καλα εκανες!εγω στο προτεινα γιατι θα φαινοταν τα pixel πρώτον και δευτερον για τα ματια σου!

Βοήθεια!Γιατί δεν μπορώ να βάλω τη resolution που θέλω στη νέα μου LG 20'' LCD L204WS οθόνη??

Όταν πηγαίνω να την αλλάξω από 1024Χ768 (που είχα στην παλιά μου οθόνη)

σε 1680Χ1050 που είναι η complete resolution της LG 20'' LCD L204WS πάει μόνο μέχρι 1360Χ768!:022:

Γιατί συμβαίνει αυτό??Δώστε τα φώτα σας στον άσχετο pls...

Βοήθεια!Γιατί δεν μπορώ να βάλω τη resolution που θέλω στη νέα μου LG 20'' LCD L204WS οθόνη??

Όταν πηγαίνω να την αλλάξω από 1024Χ768 (που είχα στην παλιά μου οθόνη)

σε 1680Χ1050 που είναι η complete resolution της LG 20'' LCD L204WS πάει μόνο μέχρι 1360Χ768!:022:

Γιατί συμβαίνει αυτό??Δώστε τα φώτα σας στον άσχετο pls...

Οι drivers της κάρτας γραφικών σου είναι εγκατεστημένοι σωστά;

Ποια κάρτα έχεις;

Έχω την NVIDIA GeForce4 MX 440-στα properties λέει ότι δουλεύει κανονικά. Να της κάνω update driver άπό το internet?

Max resolution 2048 x 1536

Δε θα'πρεπε να έχεις πρόβλημα από αυτή την άποψη.

Κάνε όμως ένα Update καλού κακού.

Έκανα update driver κ δεν βρήκε κάτι πιο πρόσφατο.

Ωστόσο, όταν ξαναπήγα να αλλάξω ανάλυση, είδα ότι τώρα έφτανε μέχρι 1600X1024!:087:

Την επέλεξα (μιας κ είναι κοντινή με αυτή της οθόνης), αλλά τώρα το γράμματα είναι κούτσικα!!Έτσι πρέπει να φαίνονται??

Κ αν μπορούσα να βάλω την συνιστώμενη ανάλυση 1680Χ1050, θα φαινόντουσαν ακόμα πιο μικρά?Γιατί να το κάνω αυτό?

Κ κάτι τελευταίο:Γενικώς η οθόνη μου φαίνεται ότι τα δείχνει θολά. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μέσω ρυθμίσεων ή έτσι είναι οι TFT οθόνες?

Γιατί αν είναι έτσι...δεν μου αρέσει...:087:

Ωστόσο, όταν ξαναπήγα να αλλάξω ανάλυση, είδα ότι τώρα έφτανε μέχρι 1600X1024!:087:

Την επέλεξα (μιας κ είναι κοντινή με αυτή της οθόνης), αλλά τώρα το γράμματα είναι κούτσικα!!Έτσι πρέπει να φαίνονται??

Κ αν μπορούσα να βάλω την συνιστώμενη ανάλυση 1680Χ1050, θα φαινόντουσαν ακόμα πιο μικρά?Γιατί να το κάνω αυτό?

Κ κάτι τελευταίο:Γενικώς η οθόνη μου φαίνεται ότι τα δείχνει θολά. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μέσω ρυθμίσεων ή έτσι είναι οι TFT οθόνες?

Ναι, όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο πιο μικρά είναι όλα. Το συνηθίζεις σε 2 μέρες, μη στεναχωριέσαι.

-ΑΚΥΡΟ-

Για τη θολούρα, δες και τις ρυθμίσεις τις οθόνης, δοκίμασε να την πας σε text mode

Ναι, όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο πιο μικρά είναι όλα. Το συνηθίζεις σε 2 μέρες, μη στεναχωριέσαι.

-ΑΚΥΡΟ-

Για τη θολούρα, δες και τις ρυθμίσεις τις οθόνης, δοκίμασε να την πας σε text mode

Ευχαριστώ για τη βοήθεια MadCat!

Οκ, φαντάζομαι θα συνηθίσω όντως τα μικρά fonts-έτσι κ αλλιώς, αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι αυτή η θολούρα...:011:

Πως μπορώ να πάω την οθόνη σε text mode?Γιατί πέρα από την ανάλυση κ τη συχνότητα δεν έχει κ τίποτα άλλες ρυθμίσεις να πειράξω!

Σόρυ αν σας πρήζω με χαζές ερωτήσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν ασχολιόμουν καθόλου με τo hardware του pc μου...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια MadCat!

Οκ, φαντάζομαι θα συνηθίσω όντως τα μικρά fonts-έτσι κ αλλιώς, αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι αυτή η θολούρα...:011:

Πως μπορώ να πάω την οθόνη σε text mode?Γιατί πέρα από την ανάλυση κ τη συχνότητα δεν έχει κ τίποτα άλλες ρυθμίσεις να πειράξω!

Σόρυ αν σας πρήζω με χαζές ερωτήσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν ασχολιόμουν καθόλου με τo hardware του pc μου...

1) Και γω έτσι είχα πάθει πλάκα με το μέγεθος όταν είχα πάει απο 15άρα σε 17άρα! :001:

2) Από τα κουμπιά της οθόνης σου, πρέπει κάπως να ανοίγει ένα μενού. Απο κει, ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις, πρέπει να υπάρχει κάτι σχετικό :)

1) Και γω έτσι είχα πάθει πλάκα με το μέγεθος όταν είχα πάει απο 15άρα σε 17άρα! :001:

2) Από τα κουμπιά της οθόνης σου, πρέπει κάπως να ανοίγει ένα μενού. Απο κει, ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις, πρέπει να υπάρχει κάτι σχετικό :)

Α εννοούσες τα κουμπιά της οθόνης-εγώ πήγαινα στα display settings μόνο...:053:

Έπαιξα λίγο, δεν βλέπω καμιά τρελή διαφορά. Anyway, θα το ψάξω λίγο μέσα στο σκ κ ελπίζω ή να το λύσω ή να το συνηθίσω (τουλάχιστον)!!:026: :026:

Παραθέτω έναν πίνακα που δείχνει συνοπτικά

τα χαρακτηριστικά των αναλύσεων TFT οθονών.

55128895ts7.png

Οσο μεγαλύτερο είναι το βήμα κουκκίδας τόσο πιο ξεκούραστη είναι η οθόνη.

Οι οθόνες των 20'' με ανάλυση 1680*1050 και βήμα κουκκίδας 0,258mm ειναι πολύ πιο κουραστικές από αυτές των 22'' της ιδιας ανάλυσης αλλά με βήμα κουκκίδας αρκετά μεγαλύτερο (0,282mm.)

Γενικά καλό θα είναι να επιλέγουμε οθόνες που το βήμα της κουκκίδας δεν θα πλησιάζει αρκετά αυτο των 17'' (0,264mm).

Οσον αφορά την σχεδίαση όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο αποδοτικότερα μπορεί να εργάζεται κανείς , προσφέρει καλύτερη εποπτεία στα σχέδια , έχει περισσότερο χωρό για σχεδίαση, χρησιμοποιεί κανείς το zoom λιγότερερες φορές, μπορεί να προσθέσει περισσότερες μπαρες εργασίας και πολλά αλλα.

Ισως μια καλή λύση για σχέδια να είναι και δύο 19'' μαζί , αλλά καλύτερα να μας πει εντυπωσεις καποιος που έχει προβεί σε αυτή τη λύση.

Αν επέλεξες την οθόνη και για οικονομικους λόγους καλά έπραξες.

Αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν σε ενημερώσαμε πως θα είναι τα πράγματα

με μια των 20'' .

Πάντως καλορίζικη και καλοδούλευτη.

Αν επέλεξες την οθόνη και για οικονομικους λόγους καλά έπραξες.

Αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν σε ενημερώσαμε πως θα είναι τα πράγματα

με μια των 20'' .

Πάντως καλορίζικη και καλοδούλευτη.

Δε νομίζω να είναι ΤΟΣΟ τραγικό όσο λέει αν ευθύνεται η φάση με τις κουκίδες gfk..

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις DVI φίλε

Λοιπόν παιδια επιτέλους έφτιαξα (ένας πιο σχετικός από μένα για την ακρίβεια) την οθόνη κ είναι άψογη!!:041:

Αυτό που τελικά χρειαζόταν ήταν να γίνει απεγκατάσταση της κάρτας γραφικών κ μετά επανεγκατάσταση της αφού είχε μπει η νέα οθόνη, ώστε να την "δει" κ να προσαρμόσει την πολυπόθητη σωστή ανάλυση 1680Χ1050 (αντί για 1600Χ1024 που είχε κολλήσει...)

Τώρα η εικόνα είναι πεντακάθαρη!:026:

Κ πάλι ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.