cosotas1442169100 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Παρατήρησα κάτι και έχω μια απορία. Είναι λογικό την στιγμή που πατάω το power στο pc μου, να αρχίσουν να λειτουργούν όλα τα άλλα ανεμηστηράκια και τελευταίο (μετά απο 3'') της CPU? Το ανακάλυψα όταν απο το bios έβαλα να χτυπάει το alarm σε περίπτωση προβλήματος του fan. Mobo έχω την Gigabyte 965p-s3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Σε πολλες μητρικες συμβαινει αυτο . Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosotas1442169100 Οκτώβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Πολύ χαίρομαι γι αυτό που μου λές. Σ' ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Οκτώβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Κάποτε το έκανε και σε εμενα αυτό αλλα είδα από το BIOS ότι το ανεμηστιρακι του cpu δούλευε μονο από μια θερμοκρασία και πάνω και μετά ξαναεσβηνε και ξανα και ξανα το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Οκτώβριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Παρατήρησα κάτι και έχω μια απορία. Είναι λογικό την στιγμή που πατάω το power στο pc μου, να αρχίσουν να λειτουργούν όλα τα άλλα ανεμηστηράκια και τελευταίο (μετά απο 3'') της CPU? Το ανακάλυψα όταν απο το bios έβαλα να χτυπάει το alarm σε περίπτωση προβλήματος του fan. Mobo έχω την Gigabyte 965p-s3.Το ίδιο έκανε και η ds4 που είχα.. μην ανησυχείς.. νομίζω ότι το κάνει για να μην δίνει ρεύμα ταυτόχρονα παντού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Μην μασας οι 99 στις 100 μητρικες το ιδιο κανουν.Παντα το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη εχει μια καθυστερηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.