Jump to content

Επιτέλους έστησα το νέο μου σύστημα!

Candyman1442169163

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply
H θερμοκρασια αυτη ειναι under load?

Τα 3120Mhz με ποσο ρευμα τα εκανες?

stealth

Οι θερμοκρασίες ήταν idle και οι δυό (και default δηλαδή και ο/ced στα 2991).

Voltages: Ήμουν σταθερότατος με +0.05v στα 2991. Για να φτάσω εδώ έδωσα +0.2v αλλιώς δεν... Με +0.15v στα 3120 ήταν ελαφρώς ασταθής σε μερικά cpu stress tests.

Στα 3120 έχει 44с idle και μέγιστη που είδα σε full load ήταν 52c αλλά με το CPU fan στο minimum της ταχύτητας.

Υ.Γ. Oι μνήμες ανέβηκαν λίγο στα 445 από 390.

Στα 3120 έχει 44с idle και μέγιστη που είδα σε full load ήταν 52c αλλά με το CPU fan στο minimum της ταχύτητας.

Πολυ καλες θερμοκρασιες με αερα,τυχερε σε ζηλευω.

Εγω με 1.275v στο Βios,1.47v συνολικα και στα 3069Mhz δεν τολμω να το στρεσαρω,πριν μερικες μερες δοκιμασα να τρεξω ενα wPrime και ανεβασε 78ºC,μονο εναν κουβα νερο δεν του εριξα για να σβηση:).

Στην ουσια δεν μπορω να τρεξω κανενα benchmark χωρις υδροψυξη.

stealth

Ορίστε...: 27,547s

attachment.php?attachmentid=17341&stc=1&d=1192023287

Αυτός αρχικά 2600 Mhz ήταν?Και ανεβαίνει μόνο 500mhz?

Αυτό γιατί?Επειδή είναι dual core?

Γενικά δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με διπλούς και για αυτό ρωτάω.

Το sp1 πάντως φαίνεται λίγο ψηλό ή μου φαίνεται?Δεν έχεις σφίξει ακόμα τις μνήμες?

Κάτι intel c2d θυμάμαι που χτυπάγανε κάτι 13-14αρια..

Όχι έχω χαλαρά timingsμ στις μνήμες... θα πειραματιστώ αλλά προς το παρόν βαριέμαι.

Όσον αφορά την cpu πάντως, έχω μια αίσθηση ότι δύσκολα να πάει και πολύ παραπάνω.

Κάτι intel c2d θυμάμαι που χτυπάγανε κάτι 13-14αρια..

Ναι αλλά είδα κι εγώ στις λίστες του hwbot επίσης και ένα σωρό С2D 6600@3Ghz με χειρότερα benches από εμένα... και ο νοών νοείτο.

Όσο για το Super pi συγκεκριμένα... ας μην το σχολιάσω καλύτερα! Απλά μια παράθεση:

Credibility concerns

The competitive nature of achieving the best Super Pi calculation times led to fraudulent SuperPI results, reporting calculation times faster than normal. Attempts to counter the fraudulent results resulted in a modified version of Super Pi, with a checksum to validate the results.[1] However, other methods exist of producing inaccurate or fake time results, raising questions about the program's future as an overclocking benchmark.

Όχι έχω χαλαρά timingsμ στις μνήμες... θα πειραματιστώ αλλά προς το παρόν βαριέμαι.

Όσον αφορά την cpu πάντως, έχω μια αίσθηση ότι δύσκολα να πάει και πολύ παραπάνω.

Ναι αλλά είδα κι εγώ στις λίστες του hwbot επίσης και ένα σωρό С2D 6600@3Ghz με χειρότερα benches από εμένα... και ο νοών νοείτο.

Όσο για το Super pi συγκεκριμένα... ας μην το σχολιάσω καλύτερα! Απλά μια παράθεση:

γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις την υδρόψυξη πάνω:098:

χεχε αστειεύομαι φυσικά

Μπαααα... δεν ψήνομαι.

Με 42c στην CPU και 62c max στις VGA, γιατί να βάλω νερό; Για να κατεβάσω 5с την cpu και 8с τις VGA?

Και βασικά λέω να βάλω μια αγγελία για την υδρόψυξη.

Μπαααα... δεν ψήνομαι.

Με 42c στην CPU και 62c max στις VGA, γιατί να βάλω νερό; Για να κατεβάσω 5с την cpu και 8с τις VGA?

Και βασικά λέω να βάλω μια αγγελία για την υδρόψυξη.

μην εχεις κανα μπλοκ για κανα chipset η καμια vga?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.