Jump to content

Επιτέλους έστησα το νέο μου σύστημα!

Candyman1442169163

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Αυτή η σκηνή σε 3DS Max 2008 έκανε render σε active shade (το έβαλα σε active shade γιατί σε τελικό render παίζει ρόλο η cpu μόνο) σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Όσοι ασχολούνται με 3ds max καταλαβαίνουν φαντάζομαι...

attachment.php?attachmentid=20336&stc=1&d=1208025202

Κι αυτό σε 6 sec... :)

attachment.php?attachmentid=20339&stc=1&d=1208026297

post-4990-1442175030,2393_thumb.jpg

post-4990-1442175030,347_thumb.jpg

Oblivion? χαχαχαχαχα

Oblivion με τον έξω κόσμο θες να πεις με τέτοιες επιδόσεις!!!!

....άντε καλοδούλευτες!!!!!!!

Θα βάλεις και υδρόψυξη; :033:

Λοιπόν ο "ποζεράς" δεν αγοράζει την δική μου κάρτα λόγο έλλειψης ρευστού, οπότε πάω για το Εναλλακτικό σχέδιο Β...θα τα πούμε από δευτέρα...

καλό λιώσιμο bro!!!

• 4 weeks later...

attachment.php?attachmentid=20566&stc=1&d=1209978382

Σήμερα αποκτήθηκε ένας φρεσκότατος και μυρωδάτος.. AMD x2 6400+.

Ελπίζω να φτάσει τα 3.6 (μακάρι να είμαι κ.....φαρδος και να έχω πέσει στην περίπτωση και να πάει στα... αστέρια).. ;)

Θα δοκιμάσω να τον κλοκάρω και θα post-άρω μερικά benches αργότερα για όποιον ενδιαφέρεται.

post-4990-1442175047,3478_thumb.jpg

Candyman έγραψε:
attachment.php?attachmentid=20566&stc=1&d=1209978382

Σήμερα αποκτήθηκε ένας φρεσκότατος και μυρωδάτος.. AMD x2 6400+.

Ελπίζω να φτάσει τα 3.6.. ;)

Θα δοκιμάσω να τον κλοκάρω και θα post-άρω μερικά benches αργότερα για όποιον ενδιαφέρεται.

για να σε δω θα περασεις το δικο μου 3678 στο cpu...

Candyman έγραψε:
Στα 4 gigaherz θα τον φτάσω ρεεεεεεεεεεϊιιιι!!! :D

αν τον πας 3,7 θα βαλω σε μια κουτα τον 6000 μου και θα τον εχω εκει μεσα μια βδομαδα για τιμωρια:033:

spiderdim έγραψε:
αν τον πας 3,7 θα βαλω σε μια κουτα τον 6000 μου και θα τον εχω εκει μεσα μια βδομαδα για τιμωρια:033:

Χαχαχαχαχαχα, lol.. Ok! :D

Το σημειώνω αυτό! Αν τον φτάσω στα 3.7 θα μείνεις χωρίς pc μια βδομάδα! :p

Candyman έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα, lol.. Ok! :D

Το σημειώνω αυτό! Αν τον φτάσω στα 3.7 θα μείνεις χωρίς pc μια βδομάδα! :p

εχω λαπτοπ:042: :082: :116: :033:

βασικα αρχισε να κλοκαρεις γιατι εδω μεσα για τον 6400 δεν εχω ακουσει τιποτα.... και αναρωτιεμαι που παει...

απο θερμοκρασιες πως εισαι?

ακομα δεν ανεβασες ενα bench τι κανεις τοση ωρα?:p

spiderdim έγραψε:
εχω λαπτοπ:042: :082: :116: :033:

βασικα αρχισε να κλοκαρεις γιατι εδω μεσα για τον 6400 δεν εχω ακουσει τιποτα.... και αναρωτιεμαι που παει...

απο θερμοκρασιες πως εισαι?

ακομα δεν ανεβασες ενα bench τι κανεις τοση ωρα?:p

Ρε συ στη δουλειά είμαι ακόμα!! Απλά τον παρέλαβα...

Candyman έγραψε:
Ρε συ στη δουλειά είμαι ακόμα!! Απλά τον παρέλαβα...

ελα δικαιολογίες τώρα!! πες οτι ανέβασες πυρετό και τράβα σπίτι για κανα bench!:046: :046:

Αφήστε ρε τον άνθρωπο ήσυχο...

Άντε να δούμε πόσο πίσω μείναμε εμείς με τον Opteron... :D

nognir έγραψε:
Αφήστε ρε τον άνθρωπο ήσυχο...

Άντε να δούμε πόσο πίσω μείναμε εμείς με τον Opteron... :D

Μια χαρά είναι ο Opty σου Alex...

Τι να πούμε κι εμείς που όλο χώνουμε λεφτά για να πάρουμε... 15% παραπάνω. ;)

Tουλάχιστον όποιος κάνει αναβαθμίσεις αραία, και λιγότερα χρήματα δίνει και περισσότερη διαφορά σε επιδόσεις βλέπει κάθε φορά.

Πάντως μόνο τα 230fsb να πιάσω, θα πάει στα 3.6Ghz, κάτι που θεωρώ εφικτότατον. Παραπάνω θα δείξει. Πάντως με τον 5200 είχα φτάσει στα 240fsb. Αν πάει και τούτος εδώ τόσο, τότε θα περάσω τα 3.8Ghz... Για να δούμε...

Μακάρι αλλά δεν...μεγειές κιόλας!Για κάνα bench άμα έχεις καλό κομμάτι ίσως τα 3.6-3.7(με το ζόρι!).Αλλά για παραπάνω δεν το βλέπω.Με αέρα είσαι δεν θυμάμε???

DevilCry έγραψε:
Μακάρι αλλά δεν...μεγειές κιόλας!Για κάνα bench άμα έχεις καλό κομμάτι ίσως τα 3.6-3.7(με το ζόρι!).Αλλά για παραπάνω δεν το βλέπω.Με αέρα είσαι δεν θυμάμε???

Thanx man.

Mε αέρα είμαι, ναι.. Εεε, κι εγώ για 3.6 έλεγα αν είδες και στα προηγούμενα posts (τουλάχιστον όταν μίλαγα σοβαρά).

Για παραπάνω κι εγώ δεν περιμένω αλλά.. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. ;)

Θα δείξει...

Candyman έγραψε:

Πάντως μόνο τα 230fsb να πιάσω, θα πάει στα 3.6Ghz, κάτι που θεωρώ εφικτότατον. Παραπάνω θα δείξει. Πάντως με τον 5200 είχα φτάσει στα 240fsb. Αν πάει και τούτος εδώ τόσο, τότε θα περάσω τα 3.8Ghz... Για να δούμε...

Ριξε τις μνημες στα 266 και το HyperTranport στο Χ4 η Χ3 για να μην σε κοβουν,η μητρικη πρεπει να κανει πανω απο 300Mhz FSB και ετσι θα μπορεις να παιζεις και με τους multipliers.

Aν εχεις καποιο προγραμμα να αλλαζεις FSB απο τα win και με 1.5V θα περασεις τα 3.7Ghz.

Eλπιζω να βοηθησα να περασεις τον spiderdim:D

stealth

stealth έγραψε:
Ριξε τις μνημες στα 266 και το HyperTranport στο Χ4 η Χ3 για να μην σε κοβουν,η μητρικη πρεπει να κανει πανω απο 300Mhz FSB και ετσι θα μπορεις να παιζεις και με τους multipliers.

Aν εχεις καποιο προγραμμα να αλλαζεις FSB απο τα win και με 1.5V θα περασεις τα 3.7Ghz.

Eλπιζω να βοηθησα να περασεις τον spiderdim:D

stealth

Thanx man, i will keep that in mind.

Υ.Γ. Αμα περάσω τον spiderdim κερνάω φραπέδες! Όσοι πιστοί προσέλθετε.. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.