Jump to content

Επιτέλους έστησα το νέο μου σύστημα!

Candyman1442169163

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply
Έχουμε το εξής περίεργο...

Αν και στα benchmarks ολοκάθαρα πάει με τα διπλάσια fps από ότι ότι με τις 8600gt (π.χ. 45-50fps στο Return to Proxycon έναντι 25 πριν), τα scores είναι ελάχιστα αυξημένα ή και χειρότερα.

Επειδή προφανώς κάτι δεν πάει καλά (μιλάμε για μεγαλύτερη ταχύτητα σε fps κατά 80-90%!!!) θα το ψάξω και θα ενημερώσω.

Στο μεταξύ θα ανεβάσω screenshots από games με FRAPS.

Κοιτώντας στο hwbot

http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_1291

βλέπω πως στα benches sli vs single είναι περίπλοκα τα πράγματα, πχ στα 3dmark06 υπάρχει βελτίωση ενω πχ στο aquamark και 3dmark05 είναι σχεδόν αμελητέα.. και αυτά σε πολύ γρήγορους επεξεργαστες(μικρότερο bottleneck).

οποτε τα real games είναι πιο αξιόπιστα για σωστή εκτίμηση αυτή τη στιγμή.

σημαντικό είναι η αίσθηση που σου δίνει εσένα σαν σύστημα.

επίσης αν απενεργοποιήσεις το sli και τρέξεις 3dmark06 με την μια πόσα fps έχεις?

@stred: Θα περιμένω νεότερους drivers για να τσεκάρω πάλι. Πρέπει να με φρενάρει και η cpu λόγω του "χαζού" cpu test του 3d mark.

Η αίσθηση που έχω είναι ότι.. σπέρνει. Βλέπεις και από τα screenshots πως πάει στα games... ;)

Call of Juarez @ 1440x900 όλα στο full.

post-4990-1442175023,3365_thumb.jpg

post-4990-1442175023,4303_thumb.jpg

post-4990-1442175023,5177_thumb.jpg

post-4990-1442175023,6061_thumb.jpg

Απο θερμοκρασίες τι λένε??

Λοιπόν ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Μια και οι κάρτες παίζουνε στο ίδιο ακριβώς σύστημα όπως οι 8600, και φοράνε τις ίδιες ψύκτρες που είχα και στις 8600, έχω να πω το εξής (εκτός του ότι οι zerotherm είναι εξαιρετικές):

Oι θερμοκρασίες είναι περίπου 8-10c χαμηλότερες από τις 8600 (παίζουν περίπου στα 52c idle, 60c load), παρόλο που οι 9600gt τραβάνε περισσότερο ρεύμα, πράγμα που δείχνει κατά την γνώμμη μου πόσο σοβαρή δουλειά έκανε η nvidia με το G94.

Δεν την βάζω γιατί στα 1440x900 όλα δείχνουν μια χαρά και κερδίζεις και κάμποσα fps.

Τελικά οι κάρτες παίζουν άψογα τα πάντα διαπίστωσα. Το Crysis πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών, το CoD4 απλά εξευτελίστηκε από τις κάρτες, και προς το παρόν πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!!

Δεν την βάζω γιατί στα 1440x900 όλα δείχνουν μια χαρά και κερδίζεις και κάμποσα fps.

Τελικά οι κάρτες παίζουν άψογα τα πάντα διαπίστωσα. Το Crysis πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών, το CoD4 απλά εξευτελίστηκε από τις κάρτες, και προς το παρόν πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!!

Περίπου πόσα fps κερδίζεις? μου φαίνεται λίγο περίεργο καθώς οτι τεστ είχα διαβάσει οι διαφορές ηταν πολύ μικρές.

πάντως ξανασκέψου το καθως λειτουργώντας μια tft στην φυσική της ανάλυση κερδίζεις σε καθαρότητα και ευκρίνεια εικόνας.. στις δικές μου δοκιμές μου φαίνεται αρκετά σημαντική η διαφορα.

@ stred: Ξέρω πολύ καλά τι λές. Βασικά στην 1440x900 η Acer δείχνει πολύ καλά (σχεδόν σαν native) με αποτέλεσμα να είναι αυτό που λέω "χρυσή τομή". Δεν έχει διαφορά οπτικά (τουλάχιστον είναι ανεπαίσθητη) στα 1650x1080, πίστεψε με... Δεν θυσιάζω ούτε 5 fps για τόσο μικρή οπτική βελτίωση, τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω.

Όσο για τα test που λες, εγώ δεν τα πολυπιστεύω (εννοώ αυτά που γράφονται στο νετ, όχι ότι δεν πιστεύω εσένα), προτιμώ να πιστεύω στα μάτια μου και στο FRAPS, γιατί τελικά στα reviews... τεσπα άστο καλύτερα.

Λοιπόν μάγκίτες εν ολίγοις, όπως βλέπετε οι 9600gt σε sli κάτι κάνουν... ;)

Πιστεύω πως στα games αυτό το setup θα με "κρατήσει" σε καλό επίπεδο για περισσότερο από ότι το προηγούμενο με τις 8600.

Υ.Γ. Όποιος επιθυμεί, σχολιάζει...

Καλοδουλευτες οι καρτες!! Και αφου εισαι εσυ ικανοποιημενος τα αλλα ειναι περιττα. Παντως και εγω θα ηθελα να δω σε 1680 γιατι ειναι μια μεση αναλυση και μπορουμε να κανουμε ευκολες συγκρισεις.

1440x900 νομίζω ειναι καλά γιατι η επόμενη ανάλυση εχει ελάχιστες διαφορές στο μάτι...Ρυθμισμένο και στο graphics η οθόνη παίζει ωραία.. Από ρολόγια δοκίμασες να ανεβάσεις καθόλου? (από περιέργεια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.