Jump to content

Επιτέλους έστησα το νέο μου σύστημα!

Candyman1442169163

Recommended Posts

@ madcatmk2:1)thnx 4 the link

2)Η Tt έχει πολύ καλά cases,cpu cooling systems,fans...αλλά γ τις υδροψύξεις κ τα τροφοδοτικά...μια αναζήτηση στο google με τίτλο "bigwater Tt" ή "Tr2 power Tt"-αναζήτηση γ σελίδες από ελλάδα- ίσως σε πείσει!Φυσικά αυτό δν σημαίνει ότι ώς εταιρία είναι κακή ή ότι όλες οι υδροψύξεις της κ τα τροφοδοτικά της είναι κακής ποιότητος.

Candyman, πες του για τα Toughpowar σε παρακαλώ... :033:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Kαι προφανώς εν τέλει (όπως έλεγα κιόλας) οι δύο 8600gt είναι ταχύτερες από μία 8600gts...

Εμένα πάντως οι overclocked 8600gt μου στοιχίσανε 200 ευρώ και οι δυό. To κόστος δηλαδή ήταν καλό. Οι συγκεκριμένες ξεπερνάνε την 8600gts σε επιδόσεις (σε SLI εννοώ προφανώς)..

Με γεια το νέο σύστημα και από μένα και εύχομαι μακριά από κακοτυχίες.:001:

Πάντως περιμένω να δω σύντομα αποτελέσματα σε superpi,pcmark κλπ με oc cpu, γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!!:033:

Eλα βρε και συ με το carbon θα δουμε fps :001: ,βαλε κανα STALKER full ολα να δουμε πως παει :033:

-edit-

Αυτος εισαι,μπραβο ακομα ενα αξιο game HL2 EP1 (LOL χτες περασα απο αυτο το σημειο του παιχνιδιου)

θελω 1500€ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι καιρος να μαζευω χρηματα να παρω αλλο pc...

τα γραφικα αυτα δεν τα εχω για κανενα λογο...

@candyman Μου εδωσες κινητρο

Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά νομίζω...

Πάντως σου εύχομαι -με το καλό- να πάρεις ένα pc 10 φορές καλύτερο από το δικό μου φίλε... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.