Jump to content

Επιτέλους έστησα το νέο μου σύστημα!

Candyman1442169163

Recommended Posts

Ευχάριστα νέα... ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας να είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ..

Οσο για το ευχέλαιο , όχι μωρέ δεν σου έσκασε και κανένα τροφοδοτικό ..!!!:p:p:p:p

Φάε την γλώσσα σου ρε...

Κι εσύ ρε Candyman τράβα σε καμιά εκκλησία για κανένα κεράκι... Κακό δεν κάνει:033:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply
Οσο για το ευχέλαιο , όχι μωρέ δεν σου έσκασε και κανένα τροφοδοτικό ..!!!

Καλά άμα γίνει μετά καπάκι τίποτα τέτοιο... θα σφαχτώ με τους πυκνωτές!

.....Φάε την γλώσσα σου ρε.....

πλάκα κάνω .....
Καλά άμα γίνει μετά καπάκι τίποτα τέτοιο... θα σφαχτώ με τους πυκνωτές!

όλα θα πάνε καλά ρε συ .... don't worry

Προτείνω να κρεμαστεί προς παραδειγματισμό ο χρήστης spiderdim, μπροστά από τη Βουλή, για να μας θυμίζει πως ακόμα και η ελευθερία του λόγου έχει κάποια όρια. Όποιος δε κατάλαβε ας κανακοιτάξει τη πρώτη σελίδα του topic.

Ευχαριστώ.

Candyman ακόμα και να μην είχε πρόβλημα η μητρική, δε θα μπορούσες να τη δώσει στο μαγαζί να σου κάνουν update το bios?

Σε μητρική που δεν υποστηριζει 65nm, μπορεις να βαλεις τετοια cpu και θα δουλεψει κανονικα.

Απλά θα λεει αγνωστη cpu και δεν θα εχει επιλογες για μισους multi. Με αποτελεσμα να τρεχει χαμηλοτερα ο επεξεργαστης.

Σε καθε περιπτωση αρκει για μπεις στα πραθυρα, να κατεβασεις update και να το περάσεις.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι πολυ γκαντεμια σου επεσε.Εγω λεω καλοδουλευτο απο τωρα....

Λοιπόν η μητρική επεστράφη σήμερα και αν όλα πάνε καλά θα πάει και στην oktabit σήμερα. Τώρα αν η γκαντεμιά μου γυρίσει ξαφνικά σε ****φαρδία, τότε μπορεί και να έχω νέο board μέχρι το Σάββατο (αν και μεταξύ μας, αυτά στο ελλάντα ντεν γκίνονται...).

Όπως και να 'χει κάποια στιγμή θα ανεβάσω και benchmarks. Εε, όταν έρθει εκείνη η.. αποφράδα ημέρα, θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνήματα που θα σκάνε (από Ανατολική Αττική μεριά...)!

Αντε να δουμε...Νεο σύστημα ακούμε και νέο σύστημα δεν βλέπουμε..Σπασε και κανενα ρόδι..ποτέ δεν ξέρεις..

Εε, όταν έρθει εκείνη η.. αποφράδα ημέρα, θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνήματα που θα σκάνε (από Ανατολική Αττική μεριά...)!

Ελπίζω να μην είναι οι πυκνοτές που θα σκάνε....

(από Ανατολική Αττική μεριά...)!

Μην προδίδεσαι Candyman.:033:

Amd rulezzz και τα μυαλά στα κάγκελα. Έτσι, έτσι...Αναμένομεν τα benchia σου στον αγέρα.

κριμα....:(

Αν θες στην πουλάω πάντως!!! ;)

Δεν το ξαναρισκάρεις ε???Το πάθημα εγινε μάθημα

Άσε καλύτερα. Με αέρα! Καλύτερο λίγο παραπάνω θόρυβος και θερμοκρασίες, παρά να περάσω πάλι τον ίδιο Γολγοθά!

Αν θες στην πουλάω πάντως!!! ;)

Άσε καλύτερα. Με αέρα! Καλύτερο λίγο παραπάνω θόρυβος και θερμοκρασίες, παρά να περάσω πάλι τον ίδιο Γολγοθά!

εχω ρε Candyman αλλιως θα την αγοραζα! και παλι η χειροποιητη ειναι πολυ πιο πιοτικη και αξιοπιστη και εχεις σχεδον μηδαμινους κινδυνους για system failure

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.