george85c Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Γειά σας παιδιά,έχω μια φίλη που θέλει να φτιάξει ενα καινούριο μηχάνημα και θα ήθελα να μου προτείνεται έναν επεξεργαστή σύμφωνα με την χρήση που θέλει να κάνει η κοπέλα. Η χρήση που θα κάνει είναι για internet, εφαρμογές office, κανένα απλό παιχνιδάκι και θα χρησιμοποιήσει και autocad(θέλει να μάθει πως λειτουργεί). Ο επεξεργαστής έχω σκεφτεί να μπει σ αυτό το mobo(Ashrock conroe 1333DVI). Πείτε μου την γνώμη σας και αν συμφωνείται και προτείνεται μου λύσεις!Υ.Γ: Δεν θέλει κανένα ακριβό μηχάνημα αλλά και κάτι που θα τις κρατήσει!
deadlock7 Οκτώβριος 2, 2007 #2 Οκτώβριος 2, 2007 Οι εφαρμογές πλην του autocad είναι πολύ κλασικές και δε θ'αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.Το μόνο που πρέπει να έχει στα υπόψιν είναι το autocad.Αν το χρησιμοποιεί συχνά θα πρότεινα κάποιον επεξεργαστή με 4ΜΒ cache (πχ 6320) κι αρκετή μνήμη..
george85c Οκτώβριος 2, 2007 Author #3 Οκτώβριος 2, 2007 Οι εφαρμογές πλην του autocad είναι πολύ κλασικές και δε θ'αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.Το μόνο που πρέπει να έχει στα υπόψιν είναι το autocad.Αν το χρησιμοποιεί συχνά θα πρότεινα κάποιον επεξεργαστή με 4ΜΒ cache (πχ 6320) κι αρκετή μνήμη..Δεν ξέρω στο μέλλον κατά πόσο θα τον χρησιμοποιεί και τι ακριβώς θα κάνει απάνω στο autocad. Για εκμάθηση αρχικά το θέλει το pc.
deadlock7 Οκτώβριος 2, 2007 #4 Οκτώβριος 2, 2007 Τότε δεν υπάρχει λόγος για πολλά έξοδα.Νομίζω οτι ένας φθηνός cpu όπως ο 6320 (ανάλογα τα χρήματα που θέλει να δαπανήσει) και 2gb μνήμη (είναι ήδη αρκετά φθηνά) θα καλύψουν τις απαιτήσεις της.
george85c Οκτώβριος 2, 2007 Author #5 Οκτώβριος 2, 2007 Τότε δεν υπάρχει λόγος για πολλά έξοδα.Νομίζω οτι ένας φθηνός cpu όπως ο 6320 (ανάλογα τα χρήματα που θέλει να δαπανήσει) και 2gb μνήμη (είναι ήδη αρκετά φθηνά) θα καλύψουν τις απαιτήσεις της.Γύρω στα 600€ θα διαθέσει. Εγώ σκεφτόμουν για mobo asrock conroe 1333dvi, και μια κάρτα γραφικών 8500gt
deadlock7 Οκτώβριος 2, 2007 #6 Οκτώβριος 2, 2007 Μια χαρά είναι φίλε μου,όπως τα σκέφτεσαι.Οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό έξοδο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.