Danger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Γεια σας παιδες,Αγόρασα για μνήμη το πακέτο της Geil 2x1GB DDR2-6400 (800MHz)με χρόνους 4-4-4-12. Αλλά όταν έλεξα στο bios δεν ήταν αυτοί οιχρόνοι και σε ένα αγγλικό forum κάτι είπε κάποιος ότι το defaultείναι 5-5-5-15 σε vcore 1.8v και αν το κάνεις 1.9v αλλάζουν οιχρόνοι και γίνονται οι σωστοί.Επειδή δεν είμαι και ιδιαίτερα εξοικιωμένος με το bios και δεν θέλωνα πειράξω κάτι που θα μετανιώσω θέλω να μου πείτε πως ελέγχωκαι πως αλλάζω τους χρόνους.Η μητρική είναι Asus.Ευχαριστώ εκ των προτέρων,Danger Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Πρέπει να βάλεις τα timings μόνος σου, καθώς και να δώσεις την τάση που λέει ο κατασκευαστής ( μπές στο geil.com.tw και δες την τάση του μοντέλου σου ).Τώρα για πιο συγκεκριμένες οδηγίες πρέπει να μας δώσεις το μοντέλο της μητρικής σου και τον επεξεργαστή που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 ΟΙ χρονοι δεν αλλαζουν μονοι τους εσυ τους καθοριζεις.Δωσε λιγο ρευμα και παιξε μαζι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger Οκτώβριος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Ο επεξεργαστής είναι ο AMD Athlon 64 x2 6000+Η μητρική είναι η ASUS M2R32-MVPΜπορείτε να μου πείτε που ακριβώς είναι οι χρόνοι και πιορεύμα να αλλάξω? Επειδή στο bios βρήκα πολλά ρεύματα...Danger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger Οκτώβριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Τελικά άλλαξα το χρονισμό... στο bios είχε να βάλω clocks manualy για το κάθε ένα χρόνο ξεχωριστά.Δεν άλλαξα κάτι σε ρεύματα και δε ξέρω αν θα παρουσιάσει προβλήματα.Danger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.