Jump to content

ΑΤΙ HD2600XT

Alexandros_kall

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά Μόλις εγκατέστησα την powercolor ΑΤΙ HD2600XT (6/6/2007 driver 8.383.0.0) και όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι που άνοιξα στον πίνακα ελέγχου την βοήθεια και καταπληκτος ειδα ότι ενώ έχω ελληνική γλώσσα στα μενού όλο το helpfile menu ειναι στα ρωσικα!! >>>>>

Концепция ATI Catalyst™ Control Center

В этом разделе описаны различные способы работы с визуальными данными, используемые для вывода изображений. Их понимание поможет лучшим образом настроить параметры экрана.

Выберите операцию

Подробнее об элементе Информационный центр

Подробнее об элементе Параметры дисплея

(Καμια ιδεα ??? δεν βρίσκω καμία επιλογή αλλαγής σε αγγλικά η ελληνικά….HELP please!

Παιδιά Μόλις εγκατέστησα την powercolor ΑΤΙ HD2600XT (6/6/2007 driver 8.383.0.0) και όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι που άνοιξα στον πίνακα ελέγχου την βοήθεια και καταπληκτος ειδα ότι ενώ έχω ελληνική γλώσσα στα μενού όλο το helpfile menu ειναι στα ρωσικα!! >>>>>

Концепция ATI Catalyst™ Control Center

В этом разделе описаны различные способы работы с визуальными данными, используемые для вывода изображений. Их понимание поможет лучшим образом настроить параметры экрана.

Выберите операцию

Подробнее об элементе Информационный центр

Подробнее об элементе Параметры дисплея

(Καμια ιδεα ??? δεν βρίσκω καμία επιλογή αλλαγής σε αγγλικά η ελληνικά….HELP please!

Όχι πως στο Helpfile θα δεις τίποτα τρομερό...

Εμένα το Help File Μου βρίσκεται στο

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ATI\ACE\Help\en-US

και πιο συγκεκριμένα, ανοίγει από

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/ATI/ACE/Help/en-US/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm

^Εκεί στα bold μάλλον εσένα έχει ρωσσικά..

Λοιπόν, στα ανέβασα εδώ

Πάρε το, ξε-zipparise το και βάλτο φάκελο en-US εδώ:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ATI\ACE\Help\

Μετά άνοιξε το browser σου, και βάλε

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Application%20Data/ATI/ACE/Help/en-US/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm

Α ΝΑΙ! Η κάρτα μου είναι 9600pro :p

Βασικά, πάνε στο site της ATi, κατέβασε τα πάντα. Τώρα πρέπει να είναι αγγλικά...

Μα καλα ρε παιδι να μην ξερεις ρωσικα?Δηλ ντροπη.

Ψαξε στο net για ελληνικα.

Όχι πως στο Helpfile θα δεις τίποτα τρομερό...

Εμένα το Help File Μου βρίσκεται στο

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ATI\ACE\Help\en-US

και πιο συγκεκριμένα, ανοίγει από

^Εκεί στα bold μάλλον εσένα έχει ρωσσικά..

Λοιπόν, στα ανέβασα εδώ

Πάρε το, ξε-zipparise το και βάλτο φάκελο en-US εδώ:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ATI\ACE\Help\

Μετά άνοιξε το browser σου, και βάλε

Α ΝΑΙ! Η κάρτα μου είναι 9600pro :p

Βασικά, πάνε στο site της ATi, κατέβασε τα πάντα. Τώρα πρέπει να είναι αγγλικά...

Eyxaristw gia thn idea tha to dokimasw molis vrw xrono.......oso gia ton teyleytaio driver kai control center ths ati to katevasa kai meta thn egkatastash paei na anoiksei kai kleinei pali.....opote tha dokimasw thn dikh sou idea....gia na doume.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.