out_of_limits Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 που είναι οι διαιρέτες στη μητρική μου? εχω την asus m2n32sli-deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Το manual το εχεις δει ?Λογικα θα μπορεσεις να το βρεις και απο reviews στο net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Οκτώβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 προσπάθησα να τους βρω αλλα δε τα καταφερα. Κάτι παράμετροι που αλλάζεις και έχουν τίμές 1/64, 2/64, 3/64............ τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Οι διαιρετες που εχεις διαθεσιμους ειναι : 400/533/667/800mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Οκτώβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 μόνο? όλες έτσι είναι τώρα? εγώ θυμάμαι σε μια παλιά αμπιτ οτι είχε κανονικα αναλογιες με το fsb.... κρίμαςςςςςςςςςςςς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 μόνο? όλες έτσι είναι τώρα? εγώ θυμάμαι σε μια παλιά αμπιτ οτι είχε κανονικα αναλογιες με το fsb.... κρίμαςςςςςςςςςςςς.......Απο ενα ψαξιμο που εκανα , μονο γι'αυτους εγραφαν.FSB ? Σε μητρικες intel υπαρχουν τελειως διαφορετικοι διαιρετες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Οκτώβριος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 εψαχνα και εγω... εδώ οι διαιρέτες, εκει οι διαιρέτες, πουθενά οι διαιρέτες............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.