Jump to content

Πρόβλημα με το P4C800-E Deluxe

melissa_virus

Recommended Posts

Σήμερα το πέρασα στο Pc. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

Και σε xp και σε server 2003 δεν μπορώ με τίποτα να περάσω τους drivers της κάρτας δικτύου. Μόλις πάω να τους περάσω, και σε μερικές περιπτώσεις μόλις πάω να κάνω εύρεση νέων συσκευών το pc νεκρώνει.

Πέρασα τους drivers από το σιτε της asus για το συγκεκριμένο Motherboard και τίποτα.

Μετά κατέβασα από την intel τους drivers. Με βάσει το Manual της μητρικής είναι η Intel 82547EI Gigabit Lan Controller οπότε κατέβασα και αυτούς επακριβώς και πάλι είχα τα ίδια προβλήματα. Ούτε καν εκκίνηση των windows δεν έκανε σε μερικές περιπτώσεις και έπρεπε να βάζω το last known…

Τι φταίει? Είναι και ο download. Τι σόι downloader χωρίς κάρτα δικτύου! ΕΛΕΟΣ.

HELP θα το σπάσω. Καμία ιδέα τι να δοκιμάσω?

Δοκίμασες τους drivers που έχει το cd της μητρικής ?

Για XP κατέβασες αυτούς ?

http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/lan/intelan/CSA/WINXP.zip

...και κάτι τελευταίο (άν και δύσκολα να έχεις κάνει λάθος).

Εχεις σίγουρα την P4C800-E Deluxe ?

Γιατί υπήρχε και P4C800 Deluxe με 3Com LAN.

ναι σίγουρα είναι η P4C800-E το λέει και πάνω στο motherboard. Τώρα ξανακοίταξα για σιγουριά.

Αυτούς από το λινκ που μου δίνεις τους δοκίμασα πρώτα και άρχισα να βλέπω τα πρώτα παγώματα στο Pc.

Το cd του motherboard δεν το έχω δυστυχώς. Μεταχειρισμένο το πήρα. Τι να πω μήπως έχει βλάβη και δεν μου το είπε αυτός που μου το πούλησε? Κλαψ.

Δοκίμασε να τους περάσεις χειροκίνητα, από την διαχείριση συσκευών βρες την κάρτα και όρισε εσύ την τοποθεσία των drivers... Έτσι την εγκαθιστώ εγώ, αν δεν τα καταφέρεις μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα...

ναι sot έτσι το έκανα. Αλλά τίποτα. Παγώνει και πάλι το pc!

Θα πάω το απόγευμα να πάρω μια κάρτα δικτύου. Γιατί τώρα έχω συνδέσει το usb modem στο pc αυτό και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ.

Thanks παίδες. Αλλά το πρόβλημα μάλλον δεν λύνετε. Είναι hardware.

Χμ σωστό και αυτό. Δεν το σκέφτηκα. Ένα γύρισμα στα default είχα κάνει μόνο. Βασικά πήρα και πέρασα κάρτα δικτύου οπότε το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά θα ψάξω αύριο και αυτό που μου είπες να δω τι παίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.