garik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 πειτε μου τη γνομη και τη εμπειριες εχετε για τις asus της mobo εγω παντος ειχα μια p4p800-x και ηταν η πιο αθλια μητρηκι που εχω σιναντιση επισης καηκε και ξερω πολους γνοστους μου που εβαλαν asus και τους εβγαζαν προβληματα και καηκαν για μενα ειναι αθληα ετερια παρακαλω πητε μου εμπειριες σας και γνομες για την asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Οκτώβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Κοίταξε είναι πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο σε μητρικές και κάρτες γραφικών. Πολλοί αγοράζουν asus και μόνο asus. Έχει τις περισσότερες ρυθμίσεις για o/c.Αν θες να την αποφύγεις πήγαινε σε msi.edit: την προτιμούν ιδαίτερα αυτοί που αγοράζουν intel επεξεργαστή, για amd πας σε msi, gigabyte κ.λπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Οκτώβριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Κατά την άποψή μου: Θέλεις σοβαρή μητρική σταθερή και με πολύ καλές επιδόσεις; MSI, άντε και καμιά Gigabyte... Θέλεις μητρική για o/c; Abit Θέλεις δύστροπη μητρική, να διαλέγει αυτή τις μνήμες αντί για εσένα, και να τρέχεις για RMA; Asus (κατά προτίμηση από το γνωστό μαγαζί που το όνομα του μοιάζει με το περιθώριο ενός κάδρου)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Οκτώβριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 απο το 2004 ψωνίζω ασους. Έκτος από το καλή υποστήριξη σε οδηγους και την απαραμιλη σταθερότητα δεν έχει κατι σημαντικό συγκρίνοντάς την με την abit ή την dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Aπο μια μητρικη δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα παντως η Asus τωρα βγαζει κορυφαιες μητρικες για τους C2D....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Aπο μια μητρικη δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα παντως η Asus τωρα βγαζει κορυφαιες μητρικες για τους C2D.......Συμφωνω μαζι σου.βγαζει πολυ καλες μητρικες και κλοκαρονται και καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Aπο μια μητρικη δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα παντως η Asus τωρα βγαζει κορυφαιες μητρικες για τους C2D.......Συμφωνώ επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garik Οκτώβριος 1, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Κατά την άποψή μου:Θέλεις σοβαρή μητρική σταθερή και με πολύ καλές επιδόσεις; MSI, άντε και καμιά Gigabyte... Θέλεις μητρική για o/c; Abit Θέλεις δύστροπη μητρική, να διαλέγει αυτή τις μνήμες αντί για εσένα, και να τρέχεις για RMA; Asus (κατά προτίμηση από το γνωστό μαγαζί που το όνομα του μοιάζει με το περιθώριο ενός κάδρου)! συμφονω φιλε μου και το σημπερασμα αυτο το εβγαλα απο 3 μητρηκες asus 2 478 και 1 775 core2 δεν την εμπισευομαι προσοπικα σαν εταιρια γιαυτο και οταν μου καηκαι πηρα gigabyte και ησηχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 1, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Η εμπειρια που εχω εγω με την Αsus ειναι πολυ καλη(A7V266,A7V333,δυο A8N32-SLI Deluxe)και δεν ειχα προβληματα.Η γνωμη μου ειναι οτι Αbit,Epox και MSI τις βαζεις και τις ξεχνας,δεν ειναι ακριβως extreme overclockers αλλα ειναι σταθερες και δεν εχεις σημαντικα προβληματα.Οι Asus εχουν βελτιωθη πολυ τα τελευταια χρονια,κλοκαρουν καλα και εχουν οσες ρυθμισεις χρειαζεται ενας overclocker.Για Gigabyte δεν ξερω,δεν ειχα ποτε τετοια μητρικη.DFI,εαν εχεις χρονο και αρκετη υπομονη για να ασχοληθης με τις εκατονταδες ρυθμισεις που χρειαζονται για να την τρεξεις σταθερη,μολις τα καταφερης κλοκαρη σαν τρελλη.Αυτα ειναι καποια γενικα πραγματα που μπορω να πω,φυσικα παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις ολες οι εταιριες κανουν καποιες καλες μητρικες γιαυτο πρεπει να βρεις και καποια τεστ για να κανης συγκρισεις.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.