Jump to content

asus πειτε μου γνώμη

garik

Recommended Posts

πειτε μου τη γνομη και τη εμπειριες εχετε για τις asus της mobo εγω παντος ειχα μια p4p800-x και ηταν η πιο αθλια μητρηκι που εχω σιναντιση επισης καηκε και ξερω πολους γνοστους μου που εβαλαν asus και τους εβγαζαν προβληματα και καηκαν για μενα ειναι αθληα ετερια παρακαλω πητε μου εμπειριες σας και γνομες για την asus

Κοίταξε είναι πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο σε μητρικές και κάρτες γραφικών. Πολλοί αγοράζουν asus και μόνο asus. Έχει τις περισσότερες ρυθμίσεις για o/c.

Αν θες να την αποφύγεις πήγαινε σε msi.

edit: την προτιμούν ιδαίτερα αυτοί που αγοράζουν intel επεξεργαστή, για amd πας σε msi, gigabyte κ.λπ.

Κατά την άποψή μου:

Θέλεις σοβαρή μητρική σταθερή και με πολύ καλές επιδόσεις; MSI, άντε και καμιά Gigabyte...

Θέλεις μητρική για o/c; Abit

Θέλεις δύστροπη μητρική, να διαλέγει αυτή τις μνήμες αντί για εσένα, και να τρέχεις για RMA; Asus (κατά προτίμηση από το γνωστό μαγαζί που το όνομα του μοιάζει με το περιθώριο ενός κάδρου)! :D

Aπο μια μητρικη δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα παντως η Asus τωρα βγαζει κορυφαιες μητρικες για τους C2D.......

Συμφωνω μαζι σου.βγαζει πολυ καλες μητρικες και κλοκαρονται και καλα.

Κατά την άποψή μου:

Θέλεις σοβαρή μητρική σταθερή και με πολύ καλές επιδόσεις; MSI, άντε και καμιά Gigabyte...

Θέλεις μητρική για o/c; Abit

Θέλεις δύστροπη μητρική, να διαλέγει αυτή τις μνήμες αντί για εσένα, και να τρέχεις για RMA; Asus (κατά προτίμηση από το γνωστό μαγαζί που το όνομα του μοιάζει με το περιθώριο ενός κάδρου)! :D

συμφονω φιλε μου και το σημπερασμα αυτο το εβγαλα απο 3 μητρηκες asus 2 478 και 1 775 core2 δεν την εμπισευομαι προσοπικα σαν εταιρια γιαυτο και οταν μου καηκαι πηρα gigabyte και ησηχασα

Η εμπειρια που εχω εγω με την Αsus ειναι πολυ καλη(A7V266,A7V333,δυο A8N32-SLI Deluxe)και δεν ειχα προβληματα.

Η γνωμη μου ειναι οτι Αbit,Epox και MSI τις βαζεις και τις ξεχνας,δεν ειναι ακριβως extreme overclockers αλλα ειναι σταθερες και δεν εχεις σημαντικα προβληματα.

Οι Asus εχουν βελτιωθη πολυ τα τελευταια χρονια,κλοκαρουν καλα και εχουν οσες ρυθμισεις χρειαζεται ενας overclocker.

Για Gigabyte δεν ξερω,δεν ειχα ποτε τετοια μητρικη.

DFI,εαν εχεις χρονο και αρκετη υπομονη για να ασχοληθης με τις εκατονταδες ρυθμισεις που χρειαζονται για να την τρεξεις σταθερη,μολις τα καταφερης κλοκαρη σαν τρελλη.

Αυτα ειναι καποια γενικα πραγματα που μπορω να πω,φυσικα παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις ολες οι εταιριες κανουν καποιες καλες μητρικες γιαυτο πρεπει να βρεις και καποια τεστ για να κανης συγκρισεις.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.