Jump to content

Τα Φώτα σας!!!

out_of_limits

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οθόνη από 19'' έως 22'' ιντες για επαγγελματία. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο η απόδοση της οθόνης. Αυτό που έχει σημασία ειναι να μην ειναι κουραστικη και να μην ''χαλαει'' τα ματια. Τα φώτα των ειδικών παρακαλώ.... ευχαριστώ εκ των προτερων...

καλα εκανες, την εχω κι εγω και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος...αν με την πρωτη ματια δεν ικανοποιηθεις μην απογοητευεσε...οι εργοστασιακες ρυθμησεις λενε οτι δεν ειναι και παντα οι καλυτερες στη συγκεκριμενη οθονη :)

καλα εκανες, την εχω κι εγω και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος...αν με την πρωτη ματια δεν ικανοποιηθεις μην απογοητευεσε...οι εργοστασιακες ρυθμησεις λενε οτι δεν ειναι και παντα οι καλυτερες στη συγκεκριμενη οθονη :)

με τι ρυθμίσεις ακριβώς εισαι τώρα?

εργοστασιακες :D Εμενα δε με ενοχλει τπτ, απλα σου ειπα τι διαβασα ε διαφορα reviews.Επισης διαβασα πως παιζει να εχουν διαφορα οι εργοστασιακες ρυθμησεις μεταξυ τους.Αν θες να συγκρινεις παντως :

Brightness 100

Contrast 75

MagicColor Off

Color Tone Normal

Gamma Mode3

Sharpness 20 ( Το μονο που παραμετροποιητε σε μενα σ αυτην την καρτελα )

RTA On

εργοστασιακες :D Εμενα δε με ενοχλει τπτ, απλα σου ειπα τι διαβασα ε διαφορα reviews.Επισης διαβασα πως παιζει να εχουν διαφορα οι εργοστασιακες ρυθμησεις μεταξυ τους.Αν θες να συγκρινεις παντως :

Brightness 100

Contrast 75

MagicColor Off

Color Tone Normal

Gamma Mode3

Sharpness 20 ( Το μονο που παραμετροποιητε σε μενα σ αυτην την καρτελα )

RTA On

ευχαριστω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.