bluesattack1442169183 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 Ρε παιδια θελω να κανω μια γρηγορη ερωτηση...ενας φιλος αγορασε ενα lcd monitor για το pc..συγκεκριμενα την LG M198WA....εγω αφου εφαγα σχεδον μια ωρα κανοντας του φορματ κλπ...την βρηκα ιδιαιτερως κουραστικη...σχεδον με πονεσαν τα ματια...και λεω μια και εχει λιγες μερες που την πηρε απο το πλασιο..ολο πακετο με το pc..μηπως να του ελεγα να την παει πισω..Ετσι ειναι ολες οι lcd ?Mηπως ειναι η συγκεκριμενη ?Η μηπως απλως η δικια μου(lg tft ) μου φαινεται εμενα πολυ πιο ξεκουραστη και γινομαι υπερβολικος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Σεπτέμβριος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Εγω LG 17" TFT εχω παντως εδω και πολυ καιρο και δε με κουρασε ποτε.. μηπως θελει σεταρισμα ο φωτισμος χρωματα κλπ? παιξατε με τις ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Καλυτερα να κοιταξει το refresh rate και την ακτινοβολια.Μαλλον θα παει για rma η οθονη.Εγω πολλα χρονια(πανω απο 2) με 17αρα κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Εγω LG 17" TFT εχω παντως εδω και πολυ καιρο και δε με κουρασε ποτε.. μηπως θελει σεταρισμα ο φωτισμος χρωματα κλπ? παιξατε με τις ρυθμισεις?Βρε που μας θυμήθηκες:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 29, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Κουραστικες για τα ματια ειναι ολες οι οθονες τις οποιες δεν εχει συνηθισει το ματι,ετσι λογικο ειναι να σε κουρασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Σεπτέμβριος 29, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Βρε που μας θυμήθηκες:033: Hello, λεω να αρχισω να ξαναμπαινω σιγα σιγα στα πραγματα.. :001: χαιρομαι που καποιοι με θυμουνται ακομα hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 29, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 ¨Αντε σε περιμένουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.