Jump to content

Επιτέλους διπύρηνος!

Nognir

Recommended Posts

Αυτό μόνο ζημιά κάνει και δεν χρειάζεται.

Αρκεί να έχεις:

- καθόλου κλοκάρισμα

- ενεργοποιημένο C&Q στο BIOS

- SP-2

- AMD CPU driver

- ορισμένο minimal power management

Η AMD προτείνει την εγκατάστασή του.

Επισης, στο δικό μου συστημα χωρίς αυτό έχω ασταθη λειτουργία.

Υ.Γ. Αν και δεν είναι του παρόντος, τι ζημιά κάνει?

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

λογικα καποια ασυμβατοτητα mobo-cpu-mem ειναι αυτο,βαλτο 2Τ που λες και μολις βρεις λεφτα παιρνεις ενα καινουργιο.Βασικα η mobo ειναι λιγο μπαζερη,κανε bios update αμα υπαρχει!

Όσο για τα σβησίματα μάλλον οι Transcend είναι τσακωμένες με το 1Τ. Το γύρισα σε 2Τ και ως τώρα όλα ΟΚ

Εχεις δοκιμασει αλλες μνημες πανω σε αυτη την μητρικη,και το λες αυτο?

Η AMD προτείνει την εγκατάστασή του.

Επισης, στο δικό μου συστημα χωρίς αυτό έχω ασταθη λειτουργία.

Υ.Γ. Αν και δεν είναι του παρόντος, τι ζημιά κάνει?

Και σε μένα δημιουργεί προβλήματα ο optimizer.

Εχεις δοκιμασει αλλες μνημες πανω σε αυτη την μητρικη,και το λες αυτο?

Σε 1Τ μου κάνανε σβησίματα. Σε 2Τ όχι. Δεν έτυχε να δοκιμάσω άλλες μνήμες για να συγκρίνω όμως

Παντως δεν εχω ακουσει αλλα ατομα να λενε οτι τους δημιουργει προβληματα το optimizer,ομως καθε συστημα ειναι μοναδικο οποτε δεκτον.Αν δεν υπαρχει bios update για την μητρικη σου καλο θα ηταν να βρεις και να δοκιμασεις καποιο σετ με μνημες πριν προχωρισεις στην αγορα.

Αν δεν υπαρχει bios update για την μητρικη σου καλο θα ηταν να βρεις και να δοκιμασεις καποιο σετ με μνημες πριν προχωρισεις στην αγορα.

Ποια αγορά;;;;

nognir Ολα καλά ετσι το συστημα δουλευει με 2Τ τώρα ε??

Ναι. Επειδή είναι δεδομένη μελλοντική αναβάθμιση gpu θα αναβαθμιστεί και το psu. Πάω για 600άρι με 700άρι. Καμιά καλή εισήγηση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.