Cyber_Cookie Οκτώβριος 1, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αυτό μόνο ζημιά κάνει και δεν χρειάζεται.Αρκεί να έχεις:- καθόλου κλοκάρισμα- ενεργοποιημένο C&Q στο BIOS- SP-2- AMD CPU driver- ορισμένο minimal power managementΗ AMD προτείνει την εγκατάστασή του.Επισης, στο δικό μου συστημα χωρίς αυτό έχω ασταθη λειτουργία.Υ.Γ. Αν και δεν είναι του παρόντος, τι ζημιά κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Οκτώβριος 1, 2007 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 λογικα καποια ασυμβατοτητα mobo-cpu-mem ειναι αυτο,βαλτο 2Τ που λες και μολις βρεις λεφτα παιρνεις ενα καινουργιο.Βασικα η mobo ειναι λιγο μπαζερη,κανε bios update αμα υπαρχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Οκτώβριος 1, 2007 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Όσο για τα σβησίματα μάλλον οι Transcend είναι τσακωμένες με το 1Τ. Το γύρισα σε 2Τ και ως τώρα όλα ΟΚΕχεις δοκιμασει αλλες μνημες πανω σε αυτη την μητρικη,και το λες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 1, 2007 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Η AMD προτείνει την εγκατάστασή του.Επισης, στο δικό μου συστημα χωρίς αυτό έχω ασταθη λειτουργία.Υ.Γ. Αν και δεν είναι του παρόντος, τι ζημιά κάνει?Και σε μένα δημιουργεί προβλήματα ο optimizer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Οκτώβριος 1, 2007 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Εχεις δοκιμασει αλλες μνημες πανω σε αυτη την μητρικη,και το λες αυτο?Σε 1Τ μου κάνανε σβησίματα. Σε 2Τ όχι. Δεν έτυχε να δοκιμάσω άλλες μνήμες για να συγκρίνω όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Οκτώβριος 2, 2007 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Παντως δεν εχω ακουσει αλλα ατομα να λενε οτι τους δημιουργει προβληματα το optimizer,ομως καθε συστημα ειναι μοναδικο οποτε δεκτον.Αν δεν υπαρχει bios update για την μητρικη σου καλο θα ηταν να βρεις και να δοκιμασεις καποιο σετ με μνημες πριν προχωρισεις στην αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Οκτώβριος 2, 2007 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Αν δεν υπαρχει bios update για την μητρικη σου καλο θα ηταν να βρεις και να δοκιμασεις καποιο σετ με μνημες πριν προχωρισεις στην αγορα.Ποια αγορά;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 2, 2007 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 nognir Ολα καλά ετσι το συστημα δουλευει με 2Τ τώρα ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Οκτώβριος 2, 2007 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 nognir Ολα καλά ετσι το συστημα δουλευει με 2Τ τώρα ε??Ναι. Επειδή είναι δεδομένη μελλοντική αναβάθμιση gpu θα αναβαθμιστεί και το psu. Πάω για 600άρι με 700άρι. Καμιά καλή εισήγηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.