MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 29, 2007 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Οδηγίες ευπρόσδεκτες...http://www.ochardware.com/articles/psuvolt/psuvolt.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Το Speedfan μου δείχνει αυτά. Σημαίνει πως το psu έχει χάσει απόδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracosc Σεπτέμβριος 29, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Εχεις δει διαφορα σε επιδοσεις απο μονοπυρινο σε δυπυρινο? Εγω γιατι δεν ειδα σχεδον τιποτα διαφορες? Αφου νομιζω πως σχεδον ολα τα προγραμματα μονο τον ενα πυρινα χρισιμοποιουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Διαφορά στα loading times είδα αμέσως. Και στα παιχνίδια ειδικά είδα διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracosc Σεπτέμβριος 29, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 ΟΚ. Δεν επιμενω, απλα εγω προσοπικα δεν προσεξα. Ισως και να υπαρχει αλλα ασημαντη. Διαφορα εχει ομως στο BOINC που τρεχει 2 tasks ταυτοχρονα.Αντε με γεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 29, 2007 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Εχεις δει διαφορα σε επιδοσεις απο μονοπυρινο σε δυπυρινο? Εγω γιατι δεν ειδα σχεδον τιποτα διαφορες? Αφου νομιζω πως σχεδον ολα τα προγραμματα μονο τον ενα πυρινα χρισιμοποιουν!πολλά προγράμματα δεν χρησιμοποιουν σωστα τους 2 πυρήνες..Διαφορες θα δεις αμα κάνεις scan με anti-virus και παράλληλα άλλη δουλειά.. Εγώ με μονο-πύρηνο και Vista τα βλέπω λίγο σκουρα να κάνω πια 2 δουλείες...(γιατί στα XP το μηχάνημα δεν ειχε προβλημα αλλα αυξάνονται οι απαιτήσεις χρόνο με χρόνο:105: ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 29, 2007 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Θες να πεις πως το bigwater αξίζει; :105: 745 ή 735 είχες; Εγώ πάντως, από αυτά που ακούω από τα παιδιά εδώ γύρω είναι πως είναι καλύτερο να κάνεις ένα νερό from scratch (δε θυμάμαι πως είναι στα ελληνικά lol ) Για 100 ευρω ειναι παρα πολυ καλο τωρα αν πας σε custom εκει αλλαζει το πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 29, 2007 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Το Speedfan μου δείχνει αυτά. Σημαίνει πως το psu έχει χάσει απόδοση; Ρε συ!!!!1111 Τι είναι τούτα τα έξαλλα στη δεξιά στήλη;; (στα volts) ΚΑΙ, βάλε στο 100% το ανεμιστήρι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Ρε συ!!!!1111Τι είναι τούτα τα έξαλλα στη δεξιά στήλη;; (στα volts)Δεν μπορώ προς το παρόν να κάνω κάτι γι'αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 29, 2007 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Δεν μπορώ προς το παρόν να κάνω κάτι γι'αυτά...Ανέβασες ανεμιστήρι / έπεσε η θερμοκρασία;Τα volts είναι σοβαρό πρόβλημα νομίζω, αν οι ενδείξεις είναι σωστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 29, 2007 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Κατ αρχας μεγια!!!!!Μια χαρα εισαι αλλα,δες αν υπαρχει καποιο bios update για την μητρικη σου,και αν δεν φτιαξουν οι ενδειξεις και μετα απο αυτο,πας για αλλαγη τροφοδοτικου οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 29, 2007 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 κανενα προγραμα δεν διαβαζει σωστα την ταση μονο το πολυμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 29, 2007 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Το Speedfan μου δείχνει αυτά. Σημαίνει πως το psu έχει χάσει απόδοση; Μια χαρά μου φαίνονται οι τάσεις πλην του vcore. Δεν ξέρω τι vcore ζητάει ο 939 Opteron αλλά χαμηλά μου φαίνεται το 1.28v. Μάλλον χρειάζεσαι BIOS update διότι μπορεί η μητρική να μην δίνει το σωστό vcore στην cpu. Υ.Γ. Το core (στις θερμοκρασίες) υποθέτω ότι είναι η κάρτα γραφικών. κανενα προγραμα δεν διαβαζει σωστα την ταση μονο το πολυμετρο Μπα,.... δεν θα τα απέρριπτα τόσο εύκολα. Μπορεί να μην διαβάζουν με ακρίβεια ή σε κάποιες μητρικές να δείχνουν ότι να είναι, αλλά γενικά την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracosc Σεπτέμβριος 29, 2007 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Κατ αρχας μεγια!!!!!Μια χαρα εισαι αλλα,δες αν υπαρχει καποιο bios update για την μητρικη σου,και αν δεν φτιαξουν οι ενδειξεις και μετα απο αυτο,πας για αλλαγη τροφοδοτικου οσο το δυνατον γρηγοροτερα.Ελα ρε φιλε τωρα. Λαθος ειναι ολα αυτα! Πρωτα πρωτα αν ειχε 1.96V στην +5V, δεν θα αναβε καν το PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Σεπτέμβριος 29, 2007 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Μια χαρά μου φαίνονται οι τάσεις πλην του vcore. Δεν ξέρω τι vcore ζητάει ο 939 Opteron αλλά χαμηλά μου φαίνεται το 1.28v.Σωστό φαίνεται το vcore.Οι 939 dual-core έχουν από 2 έως 4 επίπεδα power-throttling στη συχνότητα τους, ανάλογα με την τελική τους:α. 1.0GHzβ. 1.8GHzγ. 2.0GHzα. <Τελικά>GHzΟ Opteron 165 του φίλου (στα 1.8 δηλαδή) προφανώς έχει τα 2 πρώτα από αυτά.Με αυτά τα επίπεδα ανάλογα αυξομειώνονται και οι τάσεις.Π.χ. εδώ με τον 4400 (aka Opteron 175 στα 2.2GHz), στο χαμηλότερο στάδιο το CPU-Z δείχνει vcore 1.05V.Στο ανώτερο στάδιο δείχνει 1.31V.Άρα του φίλου τα 1.28V δείχνουν πολύ λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 29, 2007 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Ελα ρε φιλε τωρα. Λαθος ειναι ολα αυτα! Πρωτα πρωτα αν ειχε 1.96V στην +5V, δεν θα αναβε καν το PC!Λάθος πεντάβολτο κοιτάς. Το speedfan είναι εφαρμογή που συνεργάζεται με πληθώρα μητρικών οπότε διαβάζει όλους τους σένσορες που θα αναγνωρίσει. Κάποιους που δείχνουν τρελά πράγματα απλά τους αγνοούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Όσο για τα σβησίματα μάλλον οι Transcend είναι τσακωμένες με το 1Τ. Το γύρισα σε 2Τ και ως τώρα όλα ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 29, 2007 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Αυτά τα specs δινει η μαμα για τον 165Typical heat dissipation 110WMaximum package temperature 49 – 65o CVcore 1.30 - 1.35VΌσο για τα σβησίματα μάλλον οι Transcend είναι τσακωμένες με το 1Τ. Το γύρισα σε 2Τ και ως τώρα όλα ΟΚΧανεις πολύ ομως με το 2T.Eπισης,AMD CPU driver και dual core Optimizer εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Eπισης, AMD CPU driver και dual core Optimizer εβαλες?Εννοείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Οκτώβριος 1, 2007 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 ...dual core Optimizer εβαλες?Αυτό μόνο ζημιά κάνει και δεν χρειάζεται.Αρκεί να έχεις:- καθόλου κλοκάρισμα- ενεργοποιημένο C&Q στο BIOS- SP-2- AMD CPU driver- ορισμένο minimal power management Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.