Jump to content

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ!!!

plou

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ...:022: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Η ΕΣΤΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ HARDWARE ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.

:001: Υ.Γ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.:001:

CPU : INTEL DUAL CORE STA 2.66

MOTHERB:ASUS P5RD2-VM

KARTA GRAFIKWN: GF 6600GT.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ...:022: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Η ΕΣΤΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ HARDWARE ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.

:001: Υ.Γ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.:001:

CPU : INTEL DUAL CORE STA 2.66

MOTHERB:ASUS P5RD2-VM

KARTA GRAFIKWN: GF 6600GT.

Πρώτον, δε χρειάζεται να φωνάζεις..

Συνήθως, οι ψήκτρες έρχονται με οδηγίες χρήσης οι οποίες είναι κατα κανόνα αρκετά απλές..

Επίσης, οδηγίες μπορεί να υπάρχουν και στο site της κατασκευάστριας εταιρίας..

ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Πρώτον, δε χρειάζεται να φωνάζεις..

Δηλαδή μην γράφεις με κεφαλαία.

Συνήθως, οι ψήκτρες έρχονται με οδηγίες χρήσης οι οποίες είναι κατα κανόνα αρκετά απλές.. Επίσης, οδηγίες μπορεί να υπάρχουν και στο site της κατασκευάστριας εταιρίας..

;)

Τώρα προτείνετε και καμια ψυχτρα στο παλικάρι :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας μας και απο μένα

παντως απο οτι εχω καταλαβει μαλλον η καρτα πρεπει να κανει αυτο το θορυβο. για τι εχω δει κ αλλα pc με την ιδια ψυκτρα(τησ intel) και δεν κανουν τοσο φασαρια.και επειδη μου εχει σπασει τα νευρα ο θορυβος θα τα αλλαξω ολα .τελος.χαχαχαχαχα.

please help me.....

ΤΗΝΧ ΡΕ MANOLI ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΥΧΝΑ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ PC

παντως απο οτι εχω καταλαβει μαλλον η καρτα πρεπει να κανει αυτο το θορυβο. για τι εχω δει κ αλλα pc με την ιδια ψυκτρα(τησ intel) και δεν κανουν τοσο φασαρια.και επειδη μου εχει σπασει τα νευρα ο θορυβος θα τα αλλαξω ολα .τελος.χαχαχαχαχα.

please help me.....

Κοίταξε αν κάνει πολυυυυυ θορυβο μάλλον έχει σκόνες και θέλει καθάρισμα.

Επισης αν θες να συμπληρώσεις κάτι use the edit button

Λοιπόν:

1) Scyte Ninja

2) Thermaltake CL-P0114 BIG TYPHOON 4 IN 1 Heatpipe CPU Cooler

3) Zalman CNPS9500-LED

Απόδοση-τιμή: Την ninja!!

Απόδοση (κατα λίγο καλύτερη δηλαδή): Zalman

Άμα αποφασίσεις ότι τελικά θέλεις κι άλλο θόρυβο, πάρε την Thermaltake.

Για την GPU θα σου κάνω Update σε λίγο.

Λοιπόν:

1) http://www.sidewindercomputers.com/thv1ulvgaco.html

2) http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=125

3) Δες κι εδώ: http://www.zalman.co.kr/eng/product/code_list.asp?code=013

Όταν ανοίγεις κάθε cooler, σου γράφει τις κάρτες που υποστηρίζει.

ναι μου αρεσει αυτο στο e shop. αλλα τοποθετηση??? αυτο ειναι που με καιει περισσοτερο. το μονο προβλημα μου ειναι ο θορυβοσ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ!!!!!!! χαχαχχαχα ! ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια που μου δινετε. θα τα μελετησω ενα ενα. αλλα ρε παιδια πως την τοποθετω???

ναι μου αρεσει αυτο στο e shop. αλλα τοποθετηση??? αυτο ειναι που με καιει περισσοτερο. το μονο προβλημα μου ειναι ο θορυβοσ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ!!!!!!! χαχαχχαχα ! ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια που μου δινετε. θα τα μελετησω ενα ενα. αλλα ρε παιδια πως την τοποθετω???

Η zalman έχει εκπληκτικές οδηγίες για την τοποθέτηση..

Αλλιώς, αμα νιώθεις πολύ ανασφαλής, πάνε σε κανα τεχνικό/σχετικό άτομο και κάντε το παρέα για να μαθαίνεις κι όλας. :)

μια τελευταια ερωτηση. πωσ γινετε να εχω με καποιον αλλο την ιδια ψυκτρα επεξεργαστη και να μην κανει τοσο θορυβο το δικο του και το δικο μου να μου εχει σπασει τα νευρα??? που το περιποιουμε κιολας. ε??

βεβαια στο κουτι εχω 29 βαθμουσ ενω αυτοσ 40.

μια τελευταια ερωτηση. πωσ γινετε να εχω με καποιον αλλο την ιδια ψυκτρα επεξεργαστη και να μην κανει τοσο θορυβο το δικο του και το δικο μου να μου εχει σπασει τα νευρα??? που το περιποιουμε κιολας. ε??

βεβαια στο κουτι εχω 29 βαθμουσ ενω αυτοσ 40.

αυτός μάλλον έχει ρίξει τις στροφές και εσένα ίσως να έχει μαζέψει και σκόνες..

Mπορει να γυριζει περισσοτερες στροφες το ανεμιστηρακι σου.αλλα αυτο για τν θερμοκρασια αμα εχετε τον ιδιο επεξεργαστη και αυτουνου εχει 40 βαθμουσ και εσενα 29!!μου φενετε λιγο περιεργο γιατι οσο και ποιο πολλες στροφες να εχει εσενα τοσο πολυ δεν νομιζω να κατεβαινει η θερμοκρασια.

κατεβασε το speedfan..μπορεις να κατεβασεις τις στροφες τ ανεμηστηρα απο κει αν φυσικα υποστηριζεται απο το pc σου..οσο για την θερμοκρασια παιζει ρολο και το κουτι(λιγο τουλαχιστον) και το airflow.. αν ο φιλος σου εχει fan controler τοτε πες τ ν στο δωσει να το κατεβεσεις λιγο..

βεβαια μπορεις με ψυκτρα που προτειναν τα παιδια πιο πανω να συνδυασεις αποδοση και ησυχια..

Edit : μπορει ο φιλος σου να επεσε σε ελατωματικο κομματι και να μην δουλευει σωστα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.