Jump to content

MOM.EXE. Tι ειναι αυτο ?

aTEOfovos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια!!

Εχτες εκανα format στο pc και σημερα περναγα drivers κτλπ. Σε καποια φαση αρχισε να βγαινει με το ξεκινημα που φορτωναν τα Xp αυτο το μηνυμα στο desktop μου. Ξερετε απο ποια εφαρμογη μπορει να χτυπαει...ολα δειχνουν παντως να δουλευουν σωστα :102: :017:

post-4381-1442174766,386_thumb.jpg

Και όμως Γιώργο, παντού βλέπω αυτό που λέει ο Μανώλης.Μάλιστα εδώ γράφει ότι όταν επικοινώνησε ένας χρήστης με την ΑΤΙ, του είπαν να γυρίσει καλύτερα στην 7.1 μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα, επειδή χτυπάει λέει το mom.exe

Όπως είπε και ο NoDsl, πέρνα το .net Framework από το Windows Update. Κοινώς κάνε full Windows Update και θα είσαι κομπλέ. Οι drivers της ΑΤΙ για να παίξουν σωστά, πρέπει να υπάρχει .net Framework στον υπολογιστή.

Παιδες αφησα τα windows μου να κανουν update αλλα ακομα δεν εχει ερθει το .net Framework υπαρχει αλλος τροπος να το εγκαταστησω ? Για να κατσω μετα να ξαναβαλω τους drivers!

Εβαλα παιδες το .net Framework και τωρα μου βγαινει νεο μηνυμα...εκανα και reinstall της ati τους drivers.

Τι αλλο να κανω :087: :087:

Δειτε την εικονα....

post-4381-1442174767,8722_thumb.jpg

Εβαλα παιδες το .net Framework και τωρα μου βγαινει νεο μηνυμα...εκανα και reinstall της ati τους drivers.

Τι αλλο να κανω :087: :087:

Δειτε την εικονα....

Κάνε ΌΛΑ τα updates. και reinstall.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.