Jump to content

HP ScanJet 3400c - καμένη πλακέτα

Tsene

Recommended Posts

Έχω το scanner HP 3400c με καμένη πλακέτα. Ούτε κατάλαβα πότε έγινε :087:

Όποιος έχει το ίδιο θα ήθελα να μου κάνει μια χάρη.

Να το ανοίξει από κάτω (2 βίδες είναι μόνο) και να μου πει τι είναι το καμένο εξάρτημα που έχω σημειωμένο σε κόκκινο κύκλο ή να το βγάλει μια φωτογραφία.

scannerplaketajf8.th.jpg

Ευχαριστώ πολύ.

Ασφάλεια φαίνεται να είναι

Κάνε ένα πείραμα , γεφύρωσε τις δύο άκρες της και βάλε το τσιπάκι στη θέση του να δεις αν παίζει.

To θέμα είναι πως η ασφάλεια, μάλλον είχε κάποιο λόγο που έσκασε.. ή και όχι.. κοίτα, νομίζω καλύτερα να την βγάλεις αν μπορείς και να πας να πάρεις μια ίδια..

γιατι να καει η ασφαλεια....

φιλε μου το χρησιμοποιεις αρκετα το scaner???

αν η απαντηση σου εινα ''ε οχι και τοσο'' , τοτε σε παρακαλω να μας πεις την μαρκα του scaner για να ξερουμε...:001:

οσο για την ασφαλεια, πιστευω οτι δεν θα δυσκολευτεις να βρεις μια...

τωρα για το θεμα τιμης, δεν ξερω ποσο παει αλλα πιστευω οτι δεν θα στην κατσουν και στα αυτια που λενε:) :) :)

Έχω το scanner HP 3400c με καμένη πλακέτα. Ούτε κατάλαβα πότε έγινε :087:

Όποιος έχει το ίδιο θα ήθελα να μου κάνει μια χάρη.

Να το ανοίξει από κάτω (2 βίδες είναι μόνο) και να μου πει τι είναι το καμένο εξάρτημα που έχω σημειωμένο σε κόκκινο κύκλο ή να το βγάλει μια φωτογραφία.

scannerplaketajf8.th.jpg

Ευχαριστώ πολύ.

Προσωπική μου γνώμη να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να σου ρίξει μια ματιά και να μην προβείς σε πειράματα ...

......τοτε σε παρακαλω να μας πεις την μαρκα του scaner για να ξερουμε...:001:

.........

ΗΡ = Hewlett-Packard

:098: :098: :098:

Κάνε ένα πείραμα , γεφύρωσε τις δύο άκρες της και βάλε το τσιπάκι στη θέση του να δεις αν παίζει.

Σωστός χ2! :)

γιατι να καει η ασφαλεια....

φιλε μου το χρησιμοποιεις αρκετα το scaner???

αν η απαντηση σου εινα ''ε οχι και τοσο'' , τοτε σε παρακαλω να μας πεις την μαρκα του scaner για να ξερουμε...:001:

οσο για την ασφαλεια, πιστευω οτι δεν θα δυσκολευτεις να βρεις μια...

τωρα για το θεμα τιμης, δεν ξερω ποσο παει αλλα πιστευω οτι δεν θα στην κατσουν και στα αυτια που λενε:) :) :)

Dim , δεν μπορείς να το δείς έτσι. Eπειδή χάλασε μια φορά κάτι δεν σημαίνει οτι η εταιρία ειναι προς αποφυγή.Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια.Η ΗΡ ειναι πολύ αξιόλογη εταιρία :)

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν έπαιξε. thanks

Κάποια πράγματα που φαίνονται απλά, είναι και απλά.

Η ασφάλεια δεν προσδίδει τίποτα παραπάνω στο κύκλωμα που συμμετέχει παρά προστασία από υπέρταση σε ό,τι βρίσκεται μετά από αυτήν.

Οπότε μάλλον κάποια μεγάλο ρεύμα πέρασε και με αυτοθυσία σταμάτησε την καταστροφή Έχεις δύο πράγματα να κάνεις.

Είτε αυτό που σου έγραψα και παίζει κορώνα γράμματα να ξανασυμβεί. Είτε βρίσκεις τα ακριβή χαρακτηριστικά της και παίρνεις άλλη μία

αυτο να κανεις οπως λενε και τα παιδια αν και δεν ειναι και ασφαλες αλλα κανε ενα πειραμα απο εκει που θα την πεταξεις.:)

Μόλις έπεσε χθες αυτό το σκάνερ στα χέρια μου. Πάνω στην πλακέτα λέει R101 οπότε είναι αντίσταση. καφέ μαύρο μαύρο χρυσό τα χρώμματα της. Δυστυχώς δεν θυμάμαι σε τι αντιστοιχούν. Ελπίζω να σε πρόλαβα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.