Jump to content

Πόσα "μαγνητικά" GB έχετε μαζέψει?

tristeno1416003162

Πόσα "μαγνητικά" GB έχετε μαζέψει?  

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

To μόνο πραγματικό δεδομένο που βλέπω είναι οτι από τα χιλιάδες μέλη του forum, μόνο 52 (ως τώρα) έχουν σκληρό δίσκο.

Αν ποτέ κλείσει το poll θα πρέπει οι συντονιστές του forum να σβήσουν αρκετές χιλιάδες εικονικών/ψεύτικων accounts.

:p

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
To μόνο πραγματικό δεδομένο που βλέπω είναι οτι από τα χιλιάδες μέλη του forum, μόνο 52 (ως τώρα) έχουν σκληρό δίσκο.

Αν ποτέ κλείσει το poll θα πρέπει οι συντονιστές του forum να σβήσουν αρκετές χιλιάδες εικονικών/ψεύτικων accounts.

Δεν έχεις άδικο ...

Oχι! Υπάρχουν και τα live cds :)

Άντε να μαζευόμαστε. Ντροπιάζουμε το forum.

Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να μιλαει για τον εαυτο του σε πρωτο πληθυντικο προσωπο.

Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να μιλαει για τον εαυτο του σε πρωτο πληθυντικο προσωπο.

Με αφορμή το post του cabrinha θα επισημάνω για άλλη μια φορά οτι προσβολές και ειρωνίες δεν θα μείνουν απαρατήρητες

Αν καποιοι θεωρουν οτι θα προσβαλουν και θα ειρωνευονται εκεινους με τους οποιους διαφωνουν, να το βγαλουν γρηγορα απο το μυαλο τους.

Ακομα και αν καποιος προσπαθει να μας πει οτι η μερα ειναι νυχτα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να δειξουμε την πραγματικοτητα και να τον διαψευσουμε (η οχι τελικα) χωρις να μπουμε σε χαρακτηρισμους και προσπαθεια μειωσης του.

Ολοι οι συμμετεχοντες στην συζητηση ας φροντισουν να απεχουν αν θεωρουν οτι δεν μπορουν να συγκρατηθουν...

Ψηφίζουμε βάση πόσα GB είναι σύνολο οι δίσκοι μας ή πόσα από αυτά έχουν δεδομένα;

Γιατί βγαίνει μεγάλη διαφορά στα νούμερα...

Συνολική διαθέσιμη χωρητικότητα (όχι δεσμευμένη χωρητικότητα).

Συγγνώμη που θα τω πώ αυτό, αλλά ο τίτλος του poll είναι παραπλανητικός: "Πόσα GB έχετε μαζέψει;" σημαίνει "Πόσα GB δεδομένων έχετε μαζέψει και αποθηκεύσει σε μαγνητικά μέσα;"

Εγώ έτσι το βλέπω. Επισημάνετέ μου το λάθος μου. :011:

Συγγνώμη που θα τω πώ αυτό, αλλά ο τίτλος του poll είναι παραπλανητικός: "Πόσα GB έχετε μαζέψει;" σημαίνει "Πόσα GB δεδομένων έχετε μαζέψει και αποθηκεύσει σε μαγνητικά μέσα;"

Εγώ έτσι το βλέπω. Επισημάνετέ μου το λάθος μου. :011:

και εγω ετσι νομιζα.. Αρα 660GB για μενα :033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.