tacticalcube138 Σεπτέμβριος 24, 2007 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Το windows defender πιστευεις ειναι αρκετο ή δεν κάνει για αυτην την δουλειά??Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είχα ακούσει καλά λόγια όταν πρωτοβγήκε. Αλλά είναι Windows ρε γ@μώτο μπορείς να το εμπιστευθείς έτσι εύκολα;Αν έχεις το NOD32 είναι και anti-spyware συγχρόνως και σε καλύπτει αρκετά.Κατόπιν εγκαθιστάς Spybot και SpywareBlaster, κάνεις update και κατόπιν επιλέγεις και στα δύο το immunize, εγκαθιστάς τον Opera και χρησιμοποιείς τον Internet Explorer μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.Αυτό ήταν, είσαι βράχος!!Όλα τα άλλα τα έχεις συμπληρωματικά και αν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Σεπτέμβριος 24, 2007 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Αφού επισκέπτεσαι τακτικά το site γιατί δεν βάζεις μια φωνή;Δες το σχόλιο #9, κάνε update και μετά scan.Μην ανησυχείς δεν πειράζει αν φορτώσεις 3 anti-spyware στα Windows.To Spybot σου προτείνω να το κρατήσεις μονίμως και να κάνεις κανένα scan κάθε εβδομάδα.Επίσης απέφυγε να χρησιμοποιέις internet explorer.ειχα σκοπο να φτιαξω thread σημερα αλλα προλαβε καποιος αλλος:001: ...δεν μπορω να κανω install τιποτα...μολις κανω set up κατι και παω να το τρεξω μου πεταει error...την εχω βαψει ασχημα.... νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 24, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είχα ακούσει καλά λόγια όταν πρωτοβγήκε. Αλλά είναι Windows ρε γ@μώτο μπορείς να το εμπιστευθείς έτσι εύκολα;Αν έχεις το NOD32 είναι και anti-spyware συγχρόνως και σε καλύπτει αρκετά.Κατόπιν εγκαθιστάς Spybot και SpywareBlaster, κάνεις update και κατόπιν επιλέγεις και στα δύο το immunize, εγκαθιστάς τον Opera και χρησιμοποιείς τον Internet Explorer μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.Αυτό ήταν, είσαι βράχος!!Όλα τα άλλα τα έχεις συμπληρωματικά και αν...Η εχεις ενα αντι-virus και ενα προγραμμα που κάνει κρυπτογράφηση στον δισκο σου και εισαι ήσυχος ..οτι και να παρουν τους ειναι αχρηστο:046:http://www.truecrypt.org/Σκέφτομαι να το ψάξω το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Σεπτέμβριος 24, 2007 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 ειχα σκοπο να φτιαξω thread σημερα αλλα προλαβε καποιος αλλος:001: ...δεν μπορω να κανω install τιποτα...μολις κανω set up κατι και παω να το τρεξω μου πεταει error...την εχω βαψει ασχημα.... νομιζωΚαταρχήν δεν δίνεις πολλές πληροφορίες για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να είναι σκουλήκι (worm) ή πρόβλημα των Windows.Αυτό που έχω να πω είναι ότι το AVG που χρησιμοποιείς είναι σκέτο anti-virus που σημαίνει ότι θες και ένα anti-spyware για προστασία.Σε πρώτη φάση εφάρμοσε αυτά που γράφω στο προηγούμενο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Σεπτέμβριος 24, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Η εχεις ενα αντι-virus και ενα προγραμμα που κάνει κρυπτογράφηση στον δισκο σου και εισαι ήσυχος ..οτι και να παρουν τους ειναι αχρηστο:046:http://www.truecrypt.org/Σκέφτομαι να το ψάξω το θέμαΜπαρδόν, κρυπτογραφείς και τα system αρχεία;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 24, 2007 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Μπα δεν νομιζω..δηλαδή δεν εχω ιδεα θα το ψάξω μολις τελειώσει η εξεταστική μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Σεπτέμβριος 24, 2007 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 Καταρχήν δεν δίνεις πολλές πληροφορίες για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να είναι σκουλήκι (worm) ή πρόβλημα των Windows.Αυτό που έχω να πω είναι ότι το AVG που χρησιμοποιείς είναι σκέτο anti-virus που σημαίνει ότι θες και ένα anti-spyware για προστασία.Σε πρώτη φάση εφάρμοσε αυτά που γράφω στο προηγούμενο post.ειχα anti-spyware και συγκεκριμενα το Spy Sweeper...αλλα χαλασε..βασικα αυτο συνεβει μετα απο ενα προγραμμα που μου εδωσε να τρεξω ενα μελος του pct...μπορει να ειναι τυχαιο αλλα απο τοτε συμβαινουν ολα...το προγραμμα που ετρεξα το εσβησα αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Σεπτέμβριος 24, 2007 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2007 ειχα anti-spyware και συγκεκριμενα το Spy Sweeper...αλλα χαλασε..βασικα αυτο συνεβει μετα απο ενα προγραμμα που μου εδωσε να τρεξω ενα μελος του pct...μπορει να ειναι τυχαιο αλλα απο τοτε συμβαινουν ολα...το προγραμμα που ετρεξα το εσβησα αμεσωςΕξακολουθείς να μην είσαι σαφής. Ξέχασες να μας πεις το όνομα του προγράμματος!!edit: μου το είπε μέσω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.