Jump to content

7900GS vs 8600GTS

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια ειναι πιο γρηγορη;Δεδομενου οτι εχω ενα καλο κομματι 7900GS(630/1900), αξιζει η μεταβαση σε 8600GTS, η τσαμπα θα πληρωσω την διαφορα; Να παω σε 8800;

Τζαμπα θα πληρώσεις. Πήγαινε σε 8800.

Ή τσιμπάς μια 7900GS από το Πλαίσιο με €99 και κάνεις SLi έτσι για το... παιχνίδι και περιμένεις ώσπου να βγουν κάρτες DX10.1/SM4.1

Δεν αξίζει η αγορά 8600

Αν δεν έχεις σκοπό να "σκάσεις " το πακέτο για την 8800gts μείνε όπως είσαι ..

(προσωπικά τα sli και τα cross ποτέ δεν τα υποστήριξα )

Καποια forum βγαζουν την 8600 ποιο γρηγορη, ενω καποια αλλα την 7900.Σε καποια η 8600 ειναι ως και 15 fps ποιο γρηγορη.Εαν απο τα 25 σε καποιο παιχνιδι, πας στα 40, εινα διαφορα.Δεν ξερω και η διαφορα απο 8600 σε 8800 σε χρηματα, ειναι αρκετουτσικη.

Το DX10δεν με απασχολη καθολου.

προσωπικα θα σε συμβουλευα μεχρι να βγουν οι καρτες που υποστηριζουν Dx10.1 να μεινεις εκει που εισαι.Η 8600 δε νομιζω να σου δωσει και πολλα σε σχεση με την 7900

(PER.516928) BIOSTAR GF 8600GT 512MB PCI-E RETAIL

ειδα αυτην την καρτα απο κοντα και ειναι χειροτερη απο 7600gs me ddr3!!! ειναι φουσκι....

αν θες να παρεις μια πολυ καρτα γυρω στα 100€ αυτην που παλι την πηρα για εναν φιλο μου ειναι πολυ καλη (PER.516129) GIGABYTE RADEON HD2600XT SILENT PIPE II 256MB PCI-E RETAIL

Να πας σε 8800
Ωραια λοιπον.Αξιζει να δωσω 100ευρω παραπανω για την 640mb, η οχι.Μεγιστη αναλυση 1280Χ1024 εχω τωρα, σε 19".

οταν εψαχνα τα reviews μεταξυ των 2 καρτων οι διαφορες ηταν πολυ μικρες για να δικαιολογιθει η διαφορα τιμης.Παρ ολα αυτα πιστευω οτι σε λιγο καιρο τα παιχνιδια που ερχονται με μεγαλυτερες απαιτησεις θα δειξουν την αληθινη διαφορα των δυο μοντελων και πιθανον να αξιζει η επενδυση στην μνημη της καρτας...

Ταπεινη αποψη παντοντε

οταν εψαχνα τα reviews μεταξυ των 2 καρτων οι διαφορες ηταν πολυ μικρες για να δικαιολογιθει η διαφορα τιμης.Παρ ολα αυτα πιστευω οτι σε λιγο καιρο τα παιχνιδια που ερχονται με μεγαλυτερες απαιτησεις θα δειξουν την αληθινη διαφορα των δυο μοντελων και πιθανον να αξιζει η επενδυση στην μνημη της καρτας...

Ταπεινη αποψη παντοντε

Ενδιαφερον, αλλα τοτε δεν θα φτανουν και τα 2 gb ram που εχω, και ο μικρος duo(αν και υπερχρονισμενος) και παμε για μια ολικη αναβαθμιση παλι.

Γιατι δεν βρισκεις μια μτχ X1900/1950 ΧΤ/ΧΤΧ. Ειναι γρηγορες καρτουλες και θα κρατησουν μεχρι να πεσει η τιμη της 8800 ή βγει καποιο αλλο μοντελο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.