Jump to content

Upgrade time!(Intel)

Prayer!

Recommended Posts

Έχω το εξής σύστημα:

psu:BeQuiet Straight Power 700W

cpu:3Gh Pentium4

m\b:asus p5b-v

ram:2x512 ddr2 corsair 4-4-4\12 667Mh dual channel mode(timings:5-5-5\15 by CPU-Z)

vga:msi 1950pro 256mb ddr3

Μιάς και ο pentium eίναι κ**οκόφτης,όσον αφορά κυρίως την κάρτα γραφικών,αλλά καί γενικά για όλο το σύστημα,καί μιάς καί οι τιμές των core2 είναι δελεαστικές,σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον επεξεργαστή μου με έναν διπύρηνο/τετραπύρηνο...φυσικά στην συνέχεια 8α αναβαθμίσω ράμ(σε DDR2) κ mo-bo(σε X38),αλλά αυτήν την στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα κλόκια,άρα δν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε περιττά έξοδα πιστεύω.

Δεν υπάρχει χρηματικό όριο,απλώς θέλω αυτό που θα πάρω,να έχει οσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμή σε δείκτη τιμής/απόδοσης...

Nομίζω ότι η μητρική σου ΔΕΝ μπορεί να πάρει C2D με Bus Speed 1333 MHz

Οπότε ή πας σε Core 2 Quad Q6600 (240Ε)διαφορετικά χτυπάς έναν

σε Core 2 Duo 6420 (165Ε)

Προσωπική μου γνώμη αν δεν πας σε Quad πάρε ένα μτχ Ε6χ00 και αργότερα βλέπεις.....

Να ρωτήσω κιεγώ, Gigabyte DQ6 ή Asus P5K-E?

P35 - DQ6 λόγω καλύτερης παθητικής ψύξης, εκτός και αν σου δημιουργεί πρόβλημα στο να βάλεις γομαρόψυκτρα (π.χ. Ultra 120 χωράει) ή κάποιο περίεργο waterblock.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.