GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Καλησπέρα κόσμε εκλεκτέ!!Έχω μια απορία.Έχω στήσει αυτό το συστηματακι και στο water tank έχω σταγόνες.Έχει κανεις να προτείνει κάνα τρόπο για εξαέρωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 πολυ καλη και απλη λυση ειναι με ενα πλαστικο Τ με ταπατο παρεμβαλεις σε καποια σωληνωση και ανοιγωντας την ταπα φευγει ο αερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Με γνώμονα ότι την έστησα κατευθείαν πάνω στο κουτί μπορώ να πω ότι με σκοτώνεις.Αν και μια πιθανή λύση είναι να κάνω μια τρυπα στο πάνω μέρος του water tank και να βάλω εκεί μια βάνα η να βάλω μια βάνα τύπου V σε ένα από τα λάστιχα ωστε να κανω την εξαερωση απο εκει.Πως το βλεπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Με γνώμονα ότι την έστησα κατευθείαν πάνω στο κουτί μπορώ να πω ότι με σκοτώνεις.Αν και μια πιθανή λύση είναι να κάνω μια τρυπα στο πάνω μέρος του water tank και να βάλω εκεί μια βάνα η να βάλω μια βάνα τύπου V σε ένα από τα λάστιχα ωστε να κανω την εξαερωση απο εκει.Πως το βλεπεις;μονο αν εξασφαλισεις απολυτη στεγανοτητααλλα και παλι κατι πιο σιγουρο ας πουμε ενα ψυγειο με δικια του ταπα εξαερωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.