Heatspreader Σεπτέμβριος 22, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Hipro ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ήσουν πολύ κατατοπιστικός!Λοιπόν αν πάρουμε ότι είπες και τα βάλουμε σε έναν αλγόριθμο τότε πάω σε αυτή.-Δεν θέλω να πάρω μνήμες DDR3, καθώς είναι πάρα μα πάρα πολύ ακριβές.-Δεν με ενδοιαφέρει το SLI/CF και γι' αυτό πουλάω αυτή που έχω.-Διαθέτω λεφτά μόνο για μητρική.-Κάτι πολύ σημαντικό για εμένα είναι το MOBO να είναι εύκολο με το OC! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, αλλά ότι και να λέμε το 680i είναι αρκετά δύσκολο MOBO!Μιας και με κατατόπισες τόσο καλά και τελικά θα πάω στη Blitz Formula .Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στη ASUS Blitz Formula.1) Με τα BIOS είναι εντάξει? Είναι μια ώριμη μητρική?2) Υπάρχουν εκδόσεις που θα πρέπει να προσέξω?3) 500FSB πιάνει και αμοντάριστη?----------------Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια, με κατατόπισες πολύ καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 22, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Τελικά το Πλαίσιο έφερε και την ABIT IP35 PROhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=973513Πάω για εκεί μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Σεπτέμβριος 22, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Καλές αγορές!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.