Heatspreader Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Καλησπέρα σε όλους τους φίλουςΜε ενδιαφέρει μια μητρική η οποία να κλοκάρει πολύ καλά και πολύ σταθερά. Όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου, με ενδιαφέρει το Gaming και το Overclocking. Λογικά θα πάω σε κάποιο P35 ή αν δεν αργήσει το νέο Chipset της Intel, θα παω σε X38. Λογικά το δεύτερο θα είναι πολύ ακριβό και πόσο να κλοκάρω παραπάνω πια με αέρα ή έστω νερό??? Νομίζω ότι δεν θα είναι η P35 που θα με κόψει! Κάνω λάθος?Τι έχετε να πείτε για τη παρακάτω? Φυσικά καλό είναι να μου πείτε και άλλες απόψεις.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αυτη τη μητρικη που λες εσυ καλη ειναι αλλα θα σου πρωτεινα να πας σε μια που να υποστηριζει και ddr3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Εγω πρωτεινω αυτην,λογω του οτι υποστηριζει ποιο γρηγορες μνημες,και γιατι την εχω δουλεψει και ανεβαινει καλα.http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522549 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Coolmind αυτη που του πρωτεινεις ειναι παρα πολυ καλη.απο o/c τι λεει καλη?με βλεπω και εμενα σε κανενα 2μηνο να περνω μια τετοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Coolmind αυτη που του πρωτεινεις ειναι παρα πολυ καλη.απο o/c τι λεει καλη?με βλεπω και εμενα σε κανενα 2μηνο να περνω μια τετοια....Μετα απο δυο μηνες θα ειναι ποιο φτηνη αυτη,οποτε θα πας γι'αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=990272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αυτη τη μητρικη που λες εσυ καλη ειναι αλλα θα σου πρωτεινα να πας σε μια που να υποστηριζει και ddr3.Omg! Τι λες? Οι DDR3 είναι η πιο ασύμφορη αγορά!1) Είναι πολύ ακριβές2) Δεν είναι τόσο γρήγορεςΠρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα! :087: Εγω πρωτεινω αυτην,λογω του οτι υποστηριζει ποιο γρηγορες μνημες,και γιατι την εχω δουλεψει και ανεβαινει καλα.http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522549Οπότε αυτή:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=1010824&tab=specsΌταν λες υποστηρίζει γρηγορότερες μνήμες? Α! Εννοείς στα τεχνικά χαρακτηριστικά!? Ότι μνήμη θες βάζεις, αυτό που λέει δεν έχει καμία σχέση, δηλαδή μνήμες πάνω από 1066 νομίζεις ότι δεν μπορείς να βάλεις στην ASUS επειδή δεν το γράφει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Ρε παιδες καλα λεμε για μητρικες και αλλα το παιδι δεν μας ειπε μεχρι ποσα λεφτα δινει.καλυτερα να μας πει μεχρι ποσα δινει και να του πρωτεινουμε κατι εξισου καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Όσα να' ναι...Έτσι και αλλιώς MOBO χωρίς SLI δεν είναι τόσο ακριβά..Απλά θέλω να είναι καλό. Το abit λίγο δύσκολο καθώς δεν υπάρχει τελικα σε διαθεσιμότητα... Με βλέπω να τρώω στη μάπα την ASUS πάλι... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=1010824&tab=specs Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Σεπτέμβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Μια χαρα ειναι. Παρ' την Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Όταν λες υποστηρίζει γρηγορότερες μνήμες? Α! Εννοείς στα τεχνικά χαρακτηριστικά!? Ότι μνήμη θες βάζεις, αυτό που λέει δεν έχει καμία σχέση, δηλαδή μνήμες πάνω από 1066 νομίζεις ότι δεν μπορείς να βάλεις στην ASUS επειδή δεν το γράφει?Αυτο σου το γραφω οχι γιατι δεν παιρνει μεγαλυτερες απο 800,αλλα γιατι δεν τις αναγνωριζει σαν πανω απο 800.Δηλαδη αν του βαλεις 1066 μνημες,στο bios δεν θα τις βλεπει σαν 1066 αλλα σαν 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Πρέπει να τις βάλεις καρφωτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyma Σεπτέμβριος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Θα σου πρότεινα την GigaByte GA-P35-DQ6. Είναι πολύ καλή και μπορείς να κάνεις και overclocking. Διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά και φεύγεις από τις ASUS που δε θέλεις να ξαναφάς στη μάπα... Την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Η επιλογή πάντος είναι δική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Μπορείς σε παρακαλώ kyma να μου πεις πόσο έχεις φτάσει το CPU σου και γενικότερα να μου δώσεις μια ιδέα? Από Bios πως είναι? Είναι αλήθεια τα bugs που λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyma Σεπτέμβριος 21, 2007 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Δεν έχω κάνει overcklocking ακόμα, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι όταν πήρα τον υπολογιστή κοίταξα να μου παρέχει τη δυνατότητα αυτή. Έχει ένα μενού μόνο για overclocking για τη cpu και για τις μνήμες. Για bugs δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δόξα το Θεό μου παίζει μια χαρά, δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Εκτός και αν τα bugs εμφανίζονται όταν κάνεις overclocking. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική να σου τραβήξω εικόνες από το bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 :-)Βρε, αυτό έλειπε σε Default να μην παίζει καλά! :-)Απλά ήθελα να δω αν την έχεις κλοκάρει και πόσο FSB έχεις πιάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyma Σεπτέμβριος 21, 2007 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Ίσως κάποιος άλλος που την έχει να μπορεί να σε διαφωτίσει περισσότερο.. Sorry.. :089::090: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Σεπτέμβριος 21, 2007 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Καλησπέρα σε όλους τους φίλουςΜε ενδιαφέρει μια μητρική η οποία να κλοκάρει πολύ καλά και πολύ σταθερά. Όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου, με ενδιαφέρει το Gaming και το Overclocking.Τι έχετε να πείτε για τη παρακάτω? Φυσικά καλό είναι να μου πείτε και άλλες απόψεις.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524350Θα σου έλεγα να επιμείνεις λίγο στην abit που λες .Πριν λίγες μέρες την αγόρασα και εγώ και ήδη είμαι στα 500fsb με ένα μικρούλη E6300 ρίξε μια ματιά εδώ......Tην ίδια μητρική έχει και ο ΤASOS και την έχει "τσιτώσει" στα 541fsb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Για τη συγκεκριμένη μητρική, όπου και να διαβάσεις, θα δεις καλά λόγια, αλλά δεν υπάρχει Νομίζω ότι ίδια είναι και η P5K Premium WiFi Ap,απλά με κάποια συν και ρύθμιση για V droop. Επίσης σκέφτομαι και για την Blitz αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά. Με χαλάνε επίσης και τα 2PCI που έχει... Εσείς τι έχετε να πείτε γι'αυτές τις δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 22, 2007 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 Εχω την 5k delux wifi απλα τα σπαει αλλα ζεσταινει λιγο παραπανω τη cpu.Αν την συνδιασει και με 100αρες αστο αντε γεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 22, 2007 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2007 ΑΝ δεν είναι το πρόβλημά σου τα χρήματα, τότε πάρε μια ASUS Blitz και θα με θυμηθείς.... Αν δε θες να δώσεις παραπάνω και να πάρεις με DDR2 μνήμες (τη Formula) τότε OK...... ΑΝ πάλι έχεις να δώσεις, τότε πάρε την Blitz Extreme με ένα ζευγάρι DDR3 αυτές.... ΑΝ θες SLI - την πάτησες γιατί ΔΕΝ έχεις επιλογές/διέξοδο άλλη απ'το i680 chipset..... AN θες CrossFire - Blitz με 2 x8 PCI-E και όχι κάποιο άλλο mobo με 1 x16 και 1 x4....... AN θες με ΜΙΑ κάρτα, Blitz (με DDR2 - αν δε θες να δώσεις άλλα χρήματα παρά μόνο για τη μητρική) ή Blitz με DDR3 - όπως παραπάνω..... ....και συνιστώ τις ASUS Blitz για ένα και μόνο λόγο......ΔΕ "μουλαρώνουν"......ΟΠΩΣ και να βάλεις τις μνήμες παίζουν.....1:1, 5:4, 2:3, κ.αλλ..... Omg! Τι λες? Οι DDR3 είναι η πιο ασύμφορη αγορά!1) Είναι πολύ ακριβές 2) Δεν είναι τόσο γρήγορες Πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα! :087: 1. Ναι όντως, αλλά έτσι ξεκίνησαν και οι DDR2 αν θυμάσαι.....Οπότε αν περιμένεις κάνα χρόνο ακόμα, θα πέσουν πολύ.... 2. ΔΕΝ έχεις καθόλου δίκιο σ'αυτό που λες......Με ΜΙΑ λέξη: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..... To Super-Pi 32M είναι ένα bench το οποίο μας λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τι έχουμε και που βρισκόμαστε.... Μας δείχνει το Memory Bandwidth, Memory Latency, CPU speed, και άλλ...... ΑΝ σε αυτό είμαστε γρήγοροι, τότε σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα μα ΟΤΙ και να τρέξουμε, θα είμαστε πιο γρήγοροι (αν συγκρίνουμε π.χ. δύο συστήματα)... ABIT IN9-MAX with i680 chipset......και μη μου πείτε ότι αυτά τα timmings/συχνότητα δεν είναι καλά!...... ASUS P5B-Deluxe with i965 chipset..... ASUS Blitz Formula with P35 chipset AND DDR2 Rams..... ASUS Blitz Extreme with P35 chipset AND DDR3 Rams.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.