Vediovis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Τι waterblock μου προτείνεται για μια ’σους 8800GTS ? και τις μνήμες με τι θα τις ψυχω ? παθητικά ?Η υδρόψυξη που έχω αυτή την στιγμή είναι το TT bigwater 745 με 3/8" σωληνάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Τι λες για κατι σαν αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=932043 Η 8800 εχει και τον controller που πρεπει να ψυχθει (στη φωτο αριστερα) , αλλα και τα voltage regulators (δεξια) . Αν χρησιμοποιησεις ενα block μονο για τον πυρηνα , θα πρεπει να φτιαξεις και custom ψυκτρες για να ψυξεις και τον controller οπωσδηποτε. Το swiftech : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=943495 ... Ειναι καλο , αλλα μονο για τον πυρηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Στέλιο για την πρώτη λύση που μου είπες (ΕΚ) αυτό τα ψύχει όλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Στέλιο για την πρώτη λύση που μου είπες (ΕΚ) αυτό τα ψύχει όλα ?Ναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 tks Στελαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 α! και κατι τελευτέο , με το Tt bigwater 745 θα κάνω δουλεία Η θα βράσω νερό για μακαρόνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Για να το βαλεις στην καρτα ???? Αστο καλυτερα . Με μια καλη αεροψυξη παιζει σοβαρα να εισαι και καλυτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να βάλω και στην κάρτα watercool είναι ότι επειδή έχει κάποιο X όγκο χάνω το bus του wireless (onboard) οποτε μιας και στο καινούργιο σπίτι δεν έχει ακόμα internet και είναι ένας ανυποψίαστος γείτονας με Free Public wifi, είπα να δανειστώ λίγα kb/s Η' μηπως να σκεφτω σοβαρα να κανω ενα custom wc ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Σεπτέμβριος 20, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Για την δικη μου 8800 εγω εχω παρει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 20, 2007 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να βάλω και στην κάρτα watercool είναι ότι επειδή έχει κάποιο X όγκο χάνω το bus του wireless (onboard) οποτε μιας και στο καινούργιο σπίτι δεν έχει ακόμα internet και είναι ένας ανυποψίαστος γείτονας με Free Public wifi, είπα να δανειστώ λίγα kb/s Η' μηπως να σκεφτω σοβαρα να κανω ενα custom wc ?? Στον επεξεργαστη δεν εχεις wc ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Στον επεξεργαστη δεν εχεις wc ???Εχω, και εχω και ενα πανελακι που μου λεει liquid temp που max παει μεχρι τους 37c και η cpu max τους 34-35c (full load ολες οι τιμες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Οκτώβριος 22, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Πήρα το waterblock τις ΕΚ το 'φόρεσα πάνω στο υπόλοιπο wc, και ναι πήγαν όλα καλά max θερμοκρασία σε full load τις VGA ήταν 54c απο 70c+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.