Jump to content

DELL UltraSharp 2005FPW

soki

Recommended Posts

Ti 5 μήνες ρε!!!!!!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....??????

Τελικά βλέπω να επισκέπτομαι το ..."τμήμα" ΠΩΛΗΣΕΩΝ να ποστάρω την δικιά μου 1730S 2 μηνών και ...άιντε.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Καλοδουλευτη Soki!

Πραγματικα εντυποσιακη οθονη!Τη πανελ φοραει κ οταν λες οτι παιζει ανετα τι εννοεις?Εχει ghosting αλλα ειναι μικρο?

Αρχική απάντηση από Samael

Καλοδουλευτη Soki!

Πραγματικα εντυποσιακη οθονη!Τη πανελ φοραει κ οταν λες οτι παιζει ανετα τι εννοεις?Εχει ghosting αλλα ειναι μικρο?

S-IPS φοραει. Αυτο ακριβως εννοω εχει ελαχιστο ghosting και δεν ειναι ενοχλητικο. ;)

Μεγείες Soki:)

Είπες ότι το πρόβλημα με το backlight δεν φαίνεται όταν βλέπεις ταινίες;

Πόσες μέρες έκανε να σου έλθεί;

Που μένεις να έλθω να την βουτήξω;:p

Μου φαίνεται πως μετά από αυτό καταλαβαίνω πλέον πόσο ακριβές είναι οι EIZO... Ωραίος Soki! Πολύ κατατοπιστικό review. Μία ερώτηση: Γενικώς το μαύρο φαίνεται "μαύρο";

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Soki, τι είναι τι FOV;

Mπορείς να ρυθμίσεις τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν widescreen;

Nαι μπορεις αναλογα την αναλυση, δες και εδω :

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=511

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μου φαίνεται πως μετά από αυτό καταλαβαίνω πλέον πόσο ακριβές είναι οι EIZO... Ωραίος Soki! Πολύ κατατοπιστικό review. Μία ερώτηση: Γενικώς το μαύρο φαίνεται "μαύρο";

Eυχαριστω Μακη. Κοιτα εδω το μαυρο σε σχεση με το μαυρο κατω περιβλημα της οθονης που ειναι πραγματικο μαυρο. Δεν το απεικονιζει τελεια.

post-40-1416071639,4839_thumb.jpg

Για ποστάρετε κάτι ανάλογο και από CRT. Ή από άλλη TFT με εξακριβωμένο καλό το μαύρο της.

Δεν νομίζω να μπορεί η φωτογραφία να είναι κριτήριο του μαύρου. Εξαρτάται από το brighntess αλλά και από την μηχανή.

Soki για καθημερινή χρήση και για εφαρμογές γραφείου,προγραμματισμός και γενικότερα 10+ ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή είναι καλή και ξεκούραστη η οθόνη ή θα μου βγουν τα μάτια...? :look: πάντος τρομερή η οθόνη και πολύ καλή τιμή. Τόσο καλη που με ανησυχεί :T:

ΤΕΛΕΙΑ οθόνη σε ΤΕΛΕΙΑ τιμή!!!!Επειδη σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγω δεν σε παραξενευει η τόσο χαμηλη τιμή? Σου "έλαχε" κανενα καμμένο pixel?

Αρχική απάντηση από soki

Πρεπει να συνηθησεις τα γραμματα με το clear type

...το οποίο είναι ότι χειρότερο για TFT οθόνη (ο ορισμός της καταστροφής της ευκρίνειας)

Εγώ μόλις είδα το θρετ και έπαθα καρδιακό πράγμα σπάνιο για εμένα , αφού κόλλησα κυριολεκτικά , σοκι με έχεις μπριζοσει άγρια μιας και η δικιά μου παλιά 17 νοκια αρχίζει και τα παίζει .

Δεν ξερώ τι να πω, α ναι , άμα πάω φυλακή να με φέρνεις τσιγάρα τουλάχιστον για παρηγοριά

τελικα ανεβηκε η τιμη ???

Αρχική απάντηση από soki

Eυχαριστω Μακη. Κοιτα εδω το μαυρο σε σχεση με το μαυρο κατω περιβλημα της οθονης που ειναι πραγματικο μαυρο. Δεν το απεικονιζει τελεια.

Aυτος ηταν κ μενα ο καημος μου οταν πηρα την 1720Ρ.Υπαρχει καμια αλλη εκτως της Sony που να βγαζει πραγματικο μαυρο??

Αρχική απάντηση από loki

ΤΕΛΕΙΑ οθόνη σε ΤΕΛΕΙΑ τιμή!!!!Επειδη σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγω δεν σε παραξενευει η τόσο χαμηλη τιμή? Σου "έλαχε" κανενα καμμένο pixel?

Σου καναμε τόσα κοπλιμεντα φιλε soki αλλα εσυ,ενω καιγόμαστε, δεν λες να μας δωσεις τα φωτα σου... :help:

Αρχική απάντηση από loki

Σου καναμε τόσα κοπλιμεντα φιλε soki αλλα εσυ,ενω καιγόμαστε, δεν λες να μας δωσεις τα φωτα σου... :help:

Tι αλλο να σου πω? Για το marketing της Dell δεν ξερω....

Αρχική απάντηση από unstoppable

Οτι και να πει ο Soki παραμενει μια μονο γνωμη οποτε ριχτε μια ματια εδω

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=830031

:T:

Google is always ur best friend.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.