Snips Φεβρουάριος 8, 2005 #21 Φεβρουάριος 8, 2005 Ti 5 μήνες ρε!!!!!!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....??????Τελικά βλέπω να επισκέπτομαι το ..."τμήμα" ΠΩΛΗΣΕΩΝ να ποστάρω την δικιά μου 1730S 2 μηνών και ...άιντε.
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #22 Φεβρουάριος 8, 2005 Καλοδουλευτη Soki!Πραγματικα εντυποσιακη οθονη!Τη πανελ φοραει κ οταν λες οτι παιζει ανετα τι εννοεις?Εχει ghosting αλλα ειναι μικρο?
soki Φεβρουάριος 8, 2005 Author #23 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Καλοδουλευτη Soki! Πραγματικα εντυποσιακη οθονη!Τη πανελ φοραει κ οταν λες οτι παιζει ανετα τι εννοεις?Εχει ghosting αλλα ειναι μικρο? S-IPS φοραει. Αυτο ακριβως εννοω εχει ελαχιστο ghosting και δεν ειναι ενοχλητικο.
Πριονέτο Φεβρουάριος 9, 2005 #24 Φεβρουάριος 9, 2005 Μεγείες Soki:) Είπες ότι το πρόβλημα με το backlight δεν φαίνεται όταν βλέπεις ταινίες; Πόσες μέρες έκανε να σου έλθεί; Που μένεις να έλθω να την βουτήξω;
Πριονέτο Φεβρουάριος 9, 2005 #26 Φεβρουάριος 9, 2005 Soki, τι είναι τι FOV;Mπορείς να ρυθμίσεις τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν widescreen;
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 9, 2005 #27 Φεβρουάριος 9, 2005 Μου φαίνεται πως μετά από αυτό καταλαβαίνω πλέον πόσο ακριβές είναι οι EIZO... Ωραίος Soki! Πολύ κατατοπιστικό review. Μία ερώτηση: Γενικώς το μαύρο φαίνεται "μαύρο";
soki Φεβρουάριος 9, 2005 Author #28 Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Soki, τι είναι τι FOV; Mπορείς να ρυθμίσεις τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν widescreen; Nαι μπορεις αναλογα την αναλυση, δες και εδω : http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=511 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μου φαίνεται πως μετά από αυτό καταλαβαίνω πλέον πόσο ακριβές είναι οι EIZO... Ωραίος Soki! Πολύ κατατοπιστικό review. Μία ερώτηση: Γενικώς το μαύρο φαίνεται "μαύρο"; Eυχαριστω Μακη. Κοιτα εδω το μαυρο σε σχεση με το μαυρο κατω περιβλημα της οθονης που ειναι πραγματικο μαυρο. Δεν το απεικονιζει τελεια.
Snips Φεβρουάριος 9, 2005 #29 Φεβρουάριος 9, 2005 Για ποστάρετε κάτι ανάλογο και από CRT. Ή από άλλη TFT με εξακριβωμένο καλό το μαύρο της. Δεν νομίζω να μπορεί η φωτογραφία να είναι κριτήριο του μαύρου. Εξαρτάται από το brighntess αλλά και από την μηχανή.
leondim77 Φεβρουάριος 9, 2005 #30 Φεβρουάριος 9, 2005 Γιατί εγώ την βλέπω στα 860 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ?δηλαδή 729 ευρώ?
skywriter Φεβρουάριος 9, 2005 #31 Φεβρουάριος 9, 2005 Soki για καθημερινή χρήση και για εφαρμογές γραφείου,προγραμματισμός και γενικότερα 10+ ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή είναι καλή και ξεκούραστη η οθόνη ή θα μου βγουν τα μάτια...? πάντος τρομερή η οθόνη και πολύ καλή τιμή. Τόσο καλη που με ανησυχεί
soki Φεβρουάριος 10, 2005 Author #32 Φεβρουάριος 10, 2005 Πρεπει να συνηθησεις τα γραμματα με το clear type, ειναι λιγο διαφορετικα απο crt.
loki Φεβρουάριος 11, 2005 #33 Φεβρουάριος 11, 2005 ΤΕΛΕΙΑ οθόνη σε ΤΕΛΕΙΑ τιμή!!!!Επειδη σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγω δεν σε παραξενευει η τόσο χαμηλη τιμή? Σου "έλαχε" κανενα καμμένο pixel?
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #34 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από soki Πρεπει να συνηθησεις τα γραμματα με το clear type ...το οποίο είναι ότι χειρότερο για TFT οθόνη (ο ορισμός της καταστροφής της ευκρίνειας)
Borg Φεβρουάριος 11, 2005 #35 Φεβρουάριος 11, 2005 Εγώ μόλις είδα το θρετ και έπαθα καρδιακό πράγμα σπάνιο για εμένα , αφού κόλλησα κυριολεκτικά , σοκι με έχεις μπριζοσει άγρια μιας και η δικιά μου παλιά 17 νοκια αρχίζει και τα παίζει .Δεν ξερώ τι να πω, α ναι , άμα πάω φυλακή να με φέρνεις τσιγάρα τουλάχιστον για παρηγοριάτελικα ανεβηκε η τιμη ???
Samael Φεβρουάριος 11, 2005 #36 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sokiEυχαριστω Μακη. Κοιτα εδω το μαυρο σε σχεση με το μαυρο κατω περιβλημα της οθονης που ειναι πραγματικο μαυρο. Δεν το απεικονιζει τελεια. Aυτος ηταν κ μενα ο καημος μου οταν πηρα την 1720Ρ.Υπαρχει καμια αλλη εκτως της Sony που να βγαζει πραγματικο μαυρο??
loki Φεβρουάριος 12, 2005 #37 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από loki ΤΕΛΕΙΑ οθόνη σε ΤΕΛΕΙΑ τιμή!!!!Επειδη σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγω δεν σε παραξενευει η τόσο χαμηλη τιμή? Σου "έλαχε" κανενα καμμένο pixel? Σου καναμε τόσα κοπλιμεντα φιλε soki αλλα εσυ,ενω καιγόμαστε, δεν λες να μας δωσεις τα φωτα σου...
unstoppable Φεβρουάριος 12, 2005 #38 Φεβρουάριος 12, 2005 Οτι και να πει ο Soki παραμενει μια μονο γνωμη οποτε ριχτε μια ματια εδωhttp://www.hardforum.com/showthread.php?t=830031
soki Φεβρουάριος 12, 2005 Author #39 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από loki Σου καναμε τόσα κοπλιμεντα φιλε soki αλλα εσυ,ενω καιγόμαστε, δεν λες να μας δωσεις τα φωτα σου... Tι αλλο να σου πω? Για το marketing της Dell δεν ξερω.... Αρχική απάντηση από unstoppable Οτι και να πει ο Soki παραμενει μια μονο γνωμη οποτε ριχτε μια ματια εδω http://www.hardforum.com/showthread.php?t=830031 Google is always ur best friend.
Borg Φεβρουάριος 12, 2005 #40 Φεβρουάριος 12, 2005 η EIZO - FlexScan L778 είναι καλύτερη από αυτή την dell ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.