Jump to content

Zalman ZM-MFC2 το έχει κανείς??

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πέρασα από το Πλαίσιο το είδα με είδε το παρήγγειλα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=13&category=69979612&product=953210

Το θέμα είναι ενώ ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να 0νίζω τις στροφές του ελεγχόμενου ανεμιστήρα δεν πείστηκα ότι το κάνει.

Υπάρχει κανείς με το μαραφέτι αυτό για να το επιβεβαιώσει??

Αύριο το απόγευμα θα περάσω να το παραλάβω αν όλα πάνε καλά....

Γρήγορες απαντήσεις please :069:

Δεν το έχω, αλλά στο site της Zalman, από ότι βλέπω λέει "Fan RPM Control:60~5940rpm". Επίσης λέει ότι ρυθμίζει το voltage των ανεμιστήρων από 4 έως 11 V. Οπότε θα πόνταρα στο "όχι"

Σίγουρα όχι. Τουλάχιστον 3 panels που έχουν βρεθεί στα χέρια μου ρίχνουν τις στροφές στο ελάχιστο του fan.

Επιτέλους κατάφερα και το έβαλα σήμερα, ησύχασε το δωμάτιο μου !!!, βέβαια δεν απενεργοποιεί τους ανεμιστήρες αλλά στο minimum ίσα ίσα που γυρίζουν. Στα - του panel είναι η ορατότητα των ενδείξεων, πρέπει να το κοιτάς σχεδόν στην ευθεία αλλιώς τα βλέπεις όλα 8αρια.....

Τη δουλειά του την κάνει μια χαρά πάντως

• 3 weeks later...

Και εγω το ιδιο πηρα σημερα φιλε Λερος2004. Το θεμα ειναι πως αν παραριξεις τις στροφες κατω απο το ελαχιστο του εκαστου ανεμιστηρα πχ αν δουλευει 1200-1900 και το πας 1000 η πιο κατω αυτο αρχιζει τις αρυθμιες του. Πρεπει δλδ να ξερεις ακριβως ποσες ειναι οι ελαχιστες στροφες εκαστου. Εκνευριστικο και αυτο και το οτι οντως πρεπει να το κοιτας ευθεια. Μου φαινεται θα κρατησω το ζαλμαν με τα 6 αναλογικα να ησυχασω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.