melissa_virus Σεπτέμβριος 20, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2007 Ναι πρέπει να έχεις δίκιο σε αυτό που λες, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής της ΕΙΖΟ, ακριβά μοντέλα – φτηνά μοντέλα. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου... Ναι όντος κοίταξα τώρα και σε 19άρες και είναι αρκετά οικονομικές. lordelesar με προβλημάτισες αρκετά. Η 19άρα οθόνη δεν θα θέλει οπωσδήποτε ανάλυση 1280X1024? Σε αυτή την ανάλυση θα έχω καλή απεικόνιση με την 9200? Χλωμό το κόβω. Στην 17άρα όμως λογικά 1024x768 δεν θα έχω? Άσχετα το ότι πάει στα 1280x1024. Στην 17άρα αυτή η ανάλυση λογικά θα με κουράζει επειδή θα φαίνονται μικρά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάω σε κανένα μαγαζί να χαζέψω καμιά οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigi Σεπτέμβριος 21, 2007 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Πήγαινε σε 19αρα μην το σκέφτεσαι.Δε θα έχεις πρόβλημα στην απεικόνιση , έχω συνδέσει την 9200 με 19αρα LG και δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα.Στη 17αρα θα είσαι 1280*1024 αναγκαστικά γιατι σε αλλες αναλύσεις η απεικόνιση θα είναι πολύ χειρότερη. Οι tft οθόνες έχουν σωστή απεικόνιση μόνο σε μια ανάλυση.Η 17άρα ενδεχομένως να σε κουράζει , με τη 19άρα θα είναι πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Σεπτέμβριος 21, 2007 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Ναι πρέπει να έχεις δίκιο σε αυτό που λες, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής της ΕΙΖΟ, ακριβά μοντέλα – φτηνά μοντέλα. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου... Ναι όντος κοίταξα τώρα και σε 19άρες και είναι αρκετά οικονομικές. lordelesar με προβλημάτισες αρκετά. Η 19άρα οθόνη δεν θα θέλει οπωσδήποτε ανάλυση 1280X1024? Σε αυτή την ανάλυση θα έχω καλή απεικόνιση με την 9200? Χλωμό το κόβω. Στην 17άρα όμως λογικά 1024x768 δεν θα έχω? Άσχετα το ότι πάει στα 1280x1024. Στην 17άρα αυτή η ανάλυση λογικά θα με κουράζει επειδή θα φαίνονται μικρά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάω σε κανένα μαγαζί να χαζέψω καμιά οθόνη.Και στις 17" και στις 19" έχεις native-πραγματική ανάλυση 1280Χ1024. Κατασκευαστικά δηλαδή το Panel τους αποτελείται από ακριβώς 1280χ1024 στοιχεία. Οπότε πιο ξεκούραστη είναι η 19". Η κάρτα γραφικών σου αντέχει για βασικά πράγματα αυτή την ανάλυση εύκολα (π.χ. όχι παιχνίδια).Και οι δύο οθόνες μπορούν να λειτουργήσουν σε χαμηλότερες μόνο αναλύσεις π.χ. 1024Χ768 αλλά με κόστος στην ποιότητα απεικόνισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 ok thanks. Με διαφωτίσανε όσον αφορά τις αναλύσεις. Οπότε πάω για 19άρα τότε. Καλά games δεν θα παίζω οπότε εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 21, 2007 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αν το θελεις μονο για κατεβαστηρι καλυτερα να πας σε 17" και να την δουλευεις στην αναλυση 1024χ768 που θελεις,γιατι εκει θα ειναι καλυτερη απο μια 19".Αν θα δουλεψεις στα 1280χ1024,το μεγεθος μετραει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 21, 2007 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αν το θελεις μονο για κατεβαστηρι καλυτερα να πας σε 17" και να την δουλευεις στην αναλυση 1024χ768 που θελεις,γιατι εκει θα ειναι καλυτερη απο μια 19".Αν θα δουλεψεις στα 1280χ1024,το μεγεθος μετραει!!!!!Άντε πάλι αρχίσαμε τα υπονοούμενα............ :033: :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zisis001 Οκτώβριος 6, 2007 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Πάντως επειδή και εγώ πήρα πρόσφατα οθόνη, έχω να πώ τα εξέις...Το μέλλον των οθονών έιναι οι widescreen! εγώ πήρα την LG L206WTQ-SF και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια δεν έιχει zero-pixel αλλα έτσι και αλλιώς το zero-pixel είναι μόνο για 6 μήνες και δεύτερον ακόμα κι έχει 1 καμένο pixel (που είναι εντελώς απίθανο) παιζεί να μην το πάρεις ποτέ χαμπάρι με τις αναλύσεις που υπάρχουν. Ανάμεσα σε LG και Samsung θα πρότεινα LG (χωρις να υπάρχει κάποια σοβαρή διαφορά). Οι Eizo, χωρίς να προσφέρουν κάτι τόσο πολυ καλύτερο, ξεφεύγουν πολύ στην τιμή.Τέλος για το Contrast, είναι και η ποιότητα του κριστάλου που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία που παίζει ρόλο, οπότε ειναι πιθανό μια οθόνη με 500:1 να έχει καλύτερη εικόνα απο μία με 2000:1. Σου προτείνω να πάς σε ένα μαγαζί και να τις δείς σε λειτουργία για να αποφασίσεις καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Οκτώβριος 6, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Τελικά πήρα την EIZO 19'' S1911H BLACK. Την είχα παραγγείλει το Σάββατο αλλά λόγω κακοκαιρίας ήρθε την Τρίτη και λόγω χρόνου την πήρα την Πέμπτη. Δεν έχω κανένα παράπονο προς το παρόν. Να πω γιατί πήρα τελικά αυτήν. Καταρχήν δεν ήθελα με τίποτα wide μια και όταν είχα πάει σε μαγαζί και έριξα μια ματιά δεν τις συμπάθησα. Τώρα αν θα επικρατήσουν στο μέλλον αυτές όντος παίζει. Ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες οθόνες. Αλλά για την ώρα είπα να κοιτάξω την άνεση μου. Επιπλέον κάτι πολύ σημαντικό, την ΕΙΖΟ θα την έχω για 5 χρόνια μια και τόση εγγύηση έχει. Οπότε για αυτά τα επιπλέων 2 χρόνια από τις άλλες εταιρίες ε αξίζουν τα παραπάνω λεφτά. Επίσης πιστεύω ότι και να ‘ναι (εννοώντας ότι όπως είπε κάποιος στα φτηνά μοντέλα βάζουν και ποιο φτηνό Panel που και πάλι είναι καλύτερο από αρκετές άλλες) είναι ΕΙΖΟ οπότε είναι ποιο προσεγμένης κατασκευής. Έχει και ποιο πολλές πιστοποιήσεις οπότε για να τις πάρει θα πρέπει να έχει και κάτι παραπάνω.Και φυσικά λέει την αλήθεια στα χαρακτηριστικά της, και δεν παραπλανάει με κάτι αστεία contrast ή μερική πληροφόρηση για άλλα στοιχεία. Τελικά έσκασα παραπάνω από όσα υπολόγιζα αλλά εντάξει δεν το μετάνιωσα. Στους τελικούς διεκδικητές των χρημάτων μου είχα καταλήξει σε αυτήν την LG http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168543 που ήταν αρκετά ποιο προσεγμένη από τα ποιο φτηνά μοντέλα της LG.και σε αυτήν την EIZOhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162329 χωρίς τα SCREEN CLEANER 289 αν θυμάμαι καλά.Τελικά με κέρδισε η δεύτερη για αυτά που ανέφερα ποιο πάνω. 274 έδωσα τελικά. Μειωμένο φπα λόγω παραμεθορίου. Άμα είχα δουλειά θα έδινα τουλάχιστον 500ευρο για να πάρω μια καλή. Έχω δει την απεικόνιση που έχουν και εντάξει απλά όσα δίνεις τόσα παίρνεις. Όπως είπε και κάποιος ποιο πριν αφού καθόμαστε που καθόμαστε καλώς η κακός πολλές ώρες μπροστά από τα pc, ας την βγάζουμε όσο το δυνατόν ποιο ξεκούραστα. Εδώ πολλοί τα δίνουν για ένα κινητό! Και τα λυπούνται για ένα monitor…ΥΓ. καίει και λιγότερο ρεύμα από την παλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 6, 2007 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 μπραβω ρε μεγαλε καλα εκανες!!!ποσταρε καμια εικονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Οκτώβριος 6, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 φίλη όχι φίλος Είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Οκτώβριος 6, 2007 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Καλοριζικη και ευχομαι να ειναι ξεκουραστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 6, 2007 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 φίλη όχι φίλος Είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένη. α οκ σορι δν το ηξερα!πολυ οραια η οθονη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 7, 2007 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 καλοριζικη και καλοδουλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Οκτώβριος 7, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 Ωραιο κομματι. Καλοριζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Οκτώβριος 7, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zisis001 Οκτώβριος 10, 2007 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Πολύ καλή οθόνη. Καλορίζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.