malmsteenjl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 Παιδιά έχω αυτό το mp3 της sony Nw s205F Ξέρει κανείς άν ξεκλειδώνει, έτσι ώστε ο υπολογιστής να το βλέπει απευθείας ώς σκληρο δίσκο και να περναω απευθείας αρχεία mp3? Γιατι τώρα χρειάζεται να τα περνάω όλα απο το software της Sony το οποίο κάνει διάφορα παρατράγουδα. Επίσης κάτι ακόμη. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να ανεβάσω την στάθμη έντασης ενός mp3 αρχείου άν είναι χαμηλή? Πχ καποια κομμάτια ακούγονται δυνατότερα απο τα άλλα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2007 Παιδιά έχω αυτό το mp3 της sony Nw s205FΞέρει κανείς άν ξεκλειδώνει, έτσι ώστε ο υπολογιστής να το βλέπει απευθείας ώς σκληρο δίσκο και να περναω απευθείας αρχεία mp3? Γιατι τώρα χρειάζεται να τα περνάω όλα απο το software της Sony το οποίο κάνει διάφορα παρατράγουδα.Aυτό έχω την εντύπωση πως δεν παρακάμπτεται εύκολα αλλα επίσης νομίζω πως είναι παράνομο.(δέν ξέρω....μια σκέψη έκανα,θα το ψάξω)Επίσης κάτι ακόμη. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να ανεβάσω την στάθμη έντασης ενός mp3 αρχείου άν είναι χαμηλή? Πχ καποια κομμάτια ακούγονται δυνατότερα απο τα άλλα.ΕυχαριστώΜε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου όπως : wave lab , sonar κτλπ.Να ξέρεις όμως οτι αν το παρακάνεις θα αλλοιωθεί ο ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Σεπτέμβριος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 για να ανεβασεις τον ηχο μπορεις με το audacity αμα δεν το εχεις εδω.http://audacity.sourceforge.net/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malmsteenjl Σεπτέμβριος 19, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2007 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.