Jump to content

Ερώτηση για mp3 player

malmsteenjl

Recommended Posts

Παιδιά έχω αυτό το mp3 της sony Nw s205F

20ad729fd7a0e4fa2502e010._AA280_.L.jpg

Ξέρει κανείς άν ξεκλειδώνει, έτσι ώστε ο υπολογιστής να το βλέπει απευθείας ώς σκληρο δίσκο και να περναω απευθείας αρχεία mp3?

Γιατι τώρα χρειάζεται να τα περνάω όλα απο το software της Sony το οποίο κάνει διάφορα παρατράγουδα.

Επίσης κάτι ακόμη.

Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να ανεβάσω την στάθμη έντασης ενός mp3 αρχείου άν είναι χαμηλή? Πχ καποια κομμάτια ακούγονται δυνατότερα απο τα άλλα.

Ευχαριστώ

Παιδιά έχω αυτό το mp3 της sony Nw s205F

Ξέρει κανείς άν ξεκλειδώνει, έτσι ώστε ο υπολογιστής να το βλέπει απευθείας ώς σκληρο δίσκο και να περναω απευθείας αρχεία mp3?

Γιατι τώρα χρειάζεται να τα περνάω όλα απο το software της Sony το οποίο κάνει διάφορα παρατράγουδα.

Aυτό έχω την εντύπωση πως δεν παρακάμπτεται εύκολα αλλα επίσης νομίζω πως είναι παράνομο.(δέν ξέρω....μια σκέψη έκανα,θα το ψάξω)

Επίσης κάτι ακόμη.

Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να ανεβάσω την στάθμη έντασης ενός mp3 αρχείου άν είναι χαμηλή? Πχ καποια κομμάτια ακούγονται δυνατότερα απο τα άλλα.

Ευχαριστώ

Με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου όπως : wave lab , sonar κτλπ.

Να ξέρεις όμως οτι αν το παρακάνεις θα αλλοιωθεί ο ήχος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.