Jump to content

Τέλος εποχής για την υδρόψυξη

tristeno1416003162

Recommended Posts

αερόψυκτρα 35-45Ε

Και χρόνος και χρήμα και λογική πάνω από όλα.

Stock ψήκτρα 0€ και ο Brisbane στα 2.85GHz. Άρα και οι ψήκτρες του κιλού για πέταμα είναι αν το πάμε στο value for money, διότι τι επιπλέον θα μου δώσουν? 300MHz? Σιγά τα αυγά. Όπως τα επιπλέον 300MHz της υδρόψυξης είναι για πέταμα, το ίδιο ισχύει και για τα 300MHz της καλύτερης αερόψυξης.

Άσε που θα βάλω και περισσότερο ρεύμα.

Με την στοκ ψήκτρα, στοκ ρεύμα.

Με καλύτερη ψήκτρα, περισσότερο ρεύμα!!!!!

Αυτά δεν γράφεις? Αυτά γράφεις.... και μας αποτελειώνεις.

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply
Stock ψήκτρα 0€ και ο Brisbane στα 2.85GHz. Άρα και οι ψήκτρες του κιλού για πέταμα είναι αν το πάμε στο value for money, διότι τι επιπλέον θα μου δώσουν? 300MHz? Σιγά τα αυγά. Όπως τα επιπλέον 300MHz της υδρόψυξης είναι για πέταμα, το ίδιο ισχύει και για τα 300MHz της καλύτερης αερόψυξης.

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΠΑΡ'ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ :046:

Ευχαρίστως να το συγκρίνουμε και με την stock αρκεί να μου πεις εσύ (που ξέρεις-γιατί εγώ δεν έχω τέτοια στοιχεία διαθέσιμα) τι oc προσφέρει μια stock ψύκτρα στα ίδια επίπεδα θορύβου με μια υδρόψυξη (για να μην λέμε μετά- α ξέρεις με την υδρόψυξη δεν θα έχω θόρυβο και άλλες ιστορίες).

:115:

Ενα καλό που εχει η υδρόψυξη ειναι οτι δεν μαζέυει σκόνη στο pc

αλλα κατ αναλογια η σκονη που θα γλυτωσεις ειναι δυσαναλογη προς τα παραπανω χρηματα που θα δωσεις για την υδροψυξη σε σχεση με μια "καλη ψυκτρα"

Χριστε μου επαθα οξια τριστενοτιτιδα....:046:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.