Jump to content

Τέλος εποχής για την υδρόψυξη

tristeno1416003162

Recommended Posts

ψυγειο 25cm x 25cm απο αυτοκινητο με βεντιλατερ ----> 30Ε

Xαχαχα, ε όχι και βεντιλατέρ, έλεος! Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο μεγάλο (και θορυβώδες); Εκτός αν σκοπεύεις να ψύξεις 10 pc ταυτόχρονα! :D

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply
Xαχαχα, ε όχι και βεντιλατέρ, έλεος! Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο μεγάλο (και θορυβώδες); Εκτός αν σκοπεύεις να ψύξεις 10 pc ταυτόχρονα! :D

μα δεν του εχω βαλει το 12v αλλα το 5v απο το τροφοδοτικο και γυριζει περιπου στις 1000-2000 στροφες δεν τον καταλαβαινεις αλλα και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα εχω βαλει διακοπτη να απομονωνει η "φτερωτη" να μην γυρναει και να ακουω ισα ισα το νανουριστικο γουργουριτο της Λ30 μου :057: οταν κατεβαινουν τα τορρεντ....

αλλα δεν καταλαβαινω ρευματα εχτρα τασεις τιποτα....ΤΕΛΟΣ

by the way προτεινετε μου κανα μπλοκ για Χ1950ΧΤ η και τo chipset μπας και παει πιο ψηλα η ASUS P5WDH αν και δεν το πολυβλεπω

by the way προτεινετε μου κανα μπλοκ για Χ1950ΧΤ η και τo chipset μπας και παει πιο ψηλα η ASUS P5WDH αν και δεν το πολυβλεπω

Για την Vga,σου προτεινω αυτο που εχω και εγω στις δικες μου(Alphacool NexXxoS NVXP-3).Ειναι καπως ακριβο αλλα ειναι κορυφη.

Για την Vga,σου προτεινω αυτο που εχω και εγω στις δικες μου(Alphacool NexXxoS NVXP-3).Ειναι καπως ακριβο αλλα ειναι κορυφη.

καλο φαινεται θα το κοιταξω

to skroutz δεν το ξερει .... δεν το εχει ελεος

Μη το γελάς καθόλου..

Το δικό μου έχει 25εκ διάμετρο και θερίζει (και στον θόρυβο).

Αλλά σκέψου το εξής.Χειμώνα δε χρειάζεται καν να το ανοίξεις γιατί οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και το νερό δουλεύει παθητικά 1 χαρά.

Το καλοκαίρι όμως ο ανεμιστήρας κάνει διαφορά και μειώνει μέχρι και 5 βαθμούς τη θερμοκρασία.Βέβαια το ανοίγεις μόνο σε κανένα game που εγώ έτσι και αλλιώς τα παίζω με αυξημένη ένταση, οπότε ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται παραπάνω.

Καλά ρε παιδιά, έχει κανείς την εντύπωση ότι είναι απαραίτητο τόσο μεγάλο ψυγείο; Ελεος! Δεν μιλάω για το θόρυβο του βεντιλατέρ γιατί αυτό όπως είπατε κι εσείς ρυθμίζεται... αλλα... Αν το κάνετε για την πόρωση όκ! Αλλά σε απόδοση αν είχες ένα πιο φυσιολογικών διαστάσεων θα είχες διαφορά σε temps; Kαι αν ναι, τότε πόσο; Αξίζε; Τεσπα....

Όμως μόνο το χώρο που τρώει, και μόνο η εμφάνιση ενός τέτοιο πράγματος δίπλα στο γραφείο για εμένα είναι φρίκη. Εγώ τα θέλω μαζεμένα και όμορφα πάντως, όχι να φαίνεται ο χώρος γύρω από το pc σαν... εργαστήριο πυρηνικής ενέργειας!

Καλά ρε παιδιά, έχει κανείς την εντύπωση ότι είναι απαραίτητο τόσο μεγάλο ψυγείο; Ελεος! Δεν μιλάω για το θόρυβο του βεντιλατέρ γιατί αυτό όπως είπατε κι εσείς ρυθμίζεται... αλλα... Αν το κάνετε για την πόρωση όκ! Αλλά σε απόδοση αν είχες ένα πιο φυσιολογικών διαστάσεων θα είχες διαφορά σε temps; Kαι αν ναι, τότε πόσο; Αξίζε; Τεσπα....

Όμως μόνο το χώρο που τρώει, και μόνο η εμφάνιση ενός τέτοιο πράγματος δίπλα στο γραφείο για εμένα είναι φρίκη. Εγώ τα θέλω μαζεμένα και όμορφα πάντως, όχι να φαίνεται ο χώρος γύρω από το pc σαν... εργαστήριο πυρηνικής ενέργειας!

εχει διαφορα γιατι ακομα και χωρις ανεμιστήρα λογω της μεγαλυτερης επιφανειας του γινεται μεγαλυτερη απαγωγη θερμοτητας

Οσο για την εμφανιση ειναι λιγο "διακριτικο" αλλα μονο και μονο να βλεπεις την εκφραση γνωστων και φιλων να τους ανοιγω και την ταπα του ψυγειου και να βλεπουν το πρασινο το παραφλου .....ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ :046:

εχει διαφορα γιατι ακομα και χωρις ανεμιστήρα λογω της μεγαλυτερης επιφανειας του γινεται μεγαλυτερη απαγωγη θερμοτητας

Οσο για την εμφανιση ειναι λιγο "διακριτικο" αλλα μονο και μονο να βλεπεις την εκφραση γνωστων και φιλων να τους ανοιγω και την ταπα του ψυγειου και να βλεπουν το πρασινο το παραφλου .....ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Χμμμ, το καλύτερο είναι ότι το refill γίνεται πανεύκολα.. Ανοίγεις τάπα (προσοχή, όχι αμέσως μόλις σβήσουμε τον κινητήρα γιατί βράζει ακόμα.... εεεχχχμ συγνώμμη, το pc ήθελα να πω) και γεμίζεις! :D

Χμμμ, το καλύτερο είναι ότι το refill γίνεται πανεύκολα.. Ανοίγεις τάπα (προσοχή, όχι αμέσως μόλις σβήσουμε τον κινητήρα γιατί βράζει ακόμα.... εεεχχχμ συγνώμμη, το pc ήθελα να πω) και γεμίζεις! :D

ναι ναι βεβαιως βεβαιως ... παλια εκαιγε και λιγο λαδι....:046:

οσο για το refill ειναι η μεγιστη μαγκια κλειστου και ανοιχτου κυκλωματος υδροψυξη ταυτοχρονα!μηδεν χρονος και δυσκολια εξαερωσης

θα επρεπε να γινει κοινη τακτικη ολοι ψυγεια με ταπα....ισως πιο μικρα:033: ...αλλα με ταπα

ναι ναι βεβαιως βεβαιως ... παλια εκαιγε και λιγο λαδι....

lol, θα ήταν δίχρονο το μοτέρ τότε, γι'αυτό! :D

θα επρεπε να γινει κοινη τακτικη ολοι ψυγεια με ταπα....ισως πιο μικρα ...αλλα με ταπα

+1

Γι' αυτή την ατάκα κάποιοι σε εταιρίες τύπου Swiftech, Tt, Nexxon κ.λ.π. θα πληρώνονταν για να την σκεφτούν και όπως φαίνεται ΔΕΝ την έχουν σκεφτεί ακόμα.

Και το να κάνεις μια τρύπα με μερικές "βόλτες" δεν είναι τόσο τραγικά δύσκολο ούτε έχει κανά σοβαρό κόστος! Σκέψου τι ευκολία θα έδινε... Μόνο τα ετοιματζίδικα w/c έχουν ταπα επαναγεμίσματος, αν και συνήθως σε όχι και τόσο πρακτικό σημείο!!!!!!

lol, θα ήταν δίχρονο το μοτέρ τότε, γι'αυτό! :D

αλλα βρωμαγε το σπιτι λαδιλα και με εβριζε η μανα μου....ασε και τον καπνο που τον πας....

οσο για την ταπα ακομα πιο απλο:

παξιμαδι 14αρι με την βιδα του ηλεκτροκολλημενο και οταν ξεβιδωνει η βιδα να ανοιγει το κυκλωμα:098:

ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ 12χ12 ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 50€++ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΕΝΑ ΑΠΟ AIR-CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Ε-ΣΗΟΠ

(48x12cm 130€???????? χιλιες φορες να παω να παρω απ τον τρίστενο ψυκτρα πχ.)

100Ε επιπλέον στο νερό από ότι βλέπω και άντε να τρέχουμε στις μάντρες για να βρίσκουμε ψυγεία μπας και γλιτώσουμε τίποτα. Για πολλούς ο χρόνος είναι χρήμα οπότε το value for money πάει περίπατο.

Εγώ προσωπικά από την αρχή είχα σκοπό να στήσω εξωτερικό σύστημα αφού είχα χώρο κάτω από 1 τραπέζι και πίσω από το γραφείο μου.Οπότε τυπικά είναι αόρατο.Και έτσι είπα αφού το κάνω που το κάνω, ας έχω τουλάχιστον το μαξ της απόδοσης που μπορεί να δώσει.

Και κάτι για τρεξίματα σε μάντρες που λέει το παληκάρι μας, μάλλον κάνει ότι αγνοεί τα καταστήματα που πουλάνε ψυγεία όπως το πλαίσιο,multirama κλπ ή καταστήματα με ψυκτικά.

100Ε επιπλέον στο νερό από ότι βλέπω και άντε να τρέχουμε στις μάντρες για να βρίσκουμε ψυγεία μπας και γλιτώσουμε τίποτα. Για πολλούς ο χρόνος είναι χρήμα οπότε το value for money πάει περίπατο.

waterblock απο eleven ---->50€

αντλια hydor L30 ---->25€

ψυγειο ειτε απο ψυγειά ειτε απο ανταλακτικα αυτοκινητων η μηχανακιων---->30€

ΑΘΡΟΙΣΜΑ 105€-120€

ο χρονος ειναι χρημα ...αλλα και η λογικη αρετη.....

επειδη δεν θελω να μου πιανουν τον πισινο οι ετοιμες και διαφημιζόμενες λυσεις ψαχνω και εχω πολυ καλυτερη αποδοση απο ετοιμο υδροψυκτο των 100€ ποσο μαλλον δε απο αεροψυκτρα των 100€

αερόψυκτρα 35-45Ε

Και χρόνος και χρήμα και λογική πάνω από όλα.

Προσωπικά θα συμφωνίσω... από όσα έχω διαβάσει (τα λίγα δηλαδή) μία καλή ψύκτρα (Skythe/TT) μπορεί άνετα να φτάσει σε επιδόσεις μία μέση υδρόψυξη, σε χαμηλότερο κόστος φυσικά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.